Poslovna scena
StoryEditor

Deloitte osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika u Srednjoj i Istočnoj Europi

11. Lipanj 2019.

Na petnaestoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je proglašen poreznim savjetnikom godine u Srednjoj i Istočnoj Europi.

- Deloitte je vodeći porezni savjetnik na tržištu, što i dokazuje nagrada kojom nam je priznanje odao International Tax Review. Ova nagrada rezultat je kvalitetnog rada naših stručnjaka, naše proaktivnosti, te prilagođavanja potrebama klijenata. Upravo ona pokazuje da je Deloitte prvi izbor za klijente - izjavio je Dražen Nimčević, partner i voditelj Deloitteovog odjela za porezno savjetovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Dodao je kako je razvoj stručnjaka, njihovih kapaciteta i predanosti omogućuje Deloitteu ponudu vrhunskih usluga.

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već petnaest godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni.

- Članovi Deloitteove mreže ponosni su što su osvojili ovu prestižnu nagradu. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje za njihov inovativan rad, raspon usluga i kvalitetu Deloitteove mreže u Europi. Posebne čestitke zaslužuju naši zaposlenici na istinskom trudu koji ulažu u uspješnost tvrtke - istaknuo je Nimčević.

18. travanj 2024 01:07