Poslovna scena
StoryEditor

Novi logo ujedinio snage Vaba i J&T banke

06. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Sukladno Odluci Uprave Banke, Vaba d.d. banka dobila je novi, redizajnirani logo s kojim će, objedinjujući snage i dosadašnji vizualni identitet Vaba d.d. banke Varaždin i J&T Banke, odnosno J&T Finance Group, postati još prepoznatljivija na hrvatskom ali i europskom bankarskom tržištu

- Novim logom zadržan je postojeći vizualni identitet Vaba d.d. banke Varaždin odnosno ono po čemu nas klijenti već godinama prepoznaju, dok su pažljivim odabirom boja J&T Grupacije logu Banke udahnuti nova snaga i svježina, koja svoju potporu ima kako u vlasničkoj strukturi tako i u međunarodnim iskustvima i znanju koja su Vaba d.d. banci postala dostupna ulaskom u J&T Finance Group, istakli su prilikom predstavljanja novih vizualnih standarda predsjednik Uprave Vaba d.d. banke Varaždin Ivica Božan i Monika Cereova, zamjenica predsjednika Uprave i članica Uprave.

Obzirom na buduće planove te naglasak na klijentima u potpunosti prilagođene proizvode i usluge, logo je dobio dva lica, standardnu i ekskluzivnu varijantu. Standardna verzija loga sastoji se od tamno sive i svjetlo sive boje, dok logo dolazi u okomitom i položenom formatu. Ekskluzivna verzija loga sastoji se od tamno sive i srebrne mat boje, a logo također dolazi u okomitom i položenom formatu.

Promjene u vizualnom identitetu slijedit će i promjene u poslovanju banke, koja će i nadalje njegovati kvalitetu poslovanja Vaba .d.d banke Varaždin, nadopunjujući je novim proizvodima i uslugama temeljenim na međunarodnim znanjima i iskustvima kao i jačem naglasku na privatno bankarstvo kao jednom od važnijih segmenata razvoja banke, banke s jasnom vizijom ulaska u prvih 10 banaka u Republici Hrvatskoj u sljedećih pet godina.

20. travanj 2024 07:51