Aktualno
StoryEditor

FOTO: U Vrgorcu otvoren novouređeni poduzetnički centar vrijedan 1,5 milijuna kuna

15. Svibanj 2018.

U Vrgorcu je u utorak otvoren novouređeni poduzetnički centar, u što je uloženo 1,5 milijuna kuna, a potom su gradske vlasti potpisale ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarsku zonu Ravča.

Poduzetnički centar, smješten u zgradi stare općine, otvorio je gradonačelnik Vrgorca i saborski zastupnik Mosta Ante Pranić.

>>>Vrgorac: Gradskim vijećnicima i dalje po kuna mjesečno

Nakon svečanog otvaranja, direktorica Poduzetničkog centra Vrgorac Milka Beus i gradonačelnik Pranić u ime Grada Vrgorca potpisali su ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarskoj zoni Ravča.

Četiri parcele u GZ Ravča kupili su investitori iz BiH - tvrtke Arivolt, Jurprom, Elektromilas i Bloom - koji će graditi proizvodne hale za potrebe automobilskog sektora, farmaceutske industrije, građevine i elektroinstalacija.

>>>‘Zaželi’ i u Vrgorcu: 5 milijuna kuna za zapošljavanje 30 žena

- Potpisivanjem tih ugovora Gospodarska zona Ravča je popunjena 95 posto. Ostaje još samo jedna građevinska parcela, a i za nju imamo pregovore s jednim ozbiljnim investitorom, kazao je gradonačelnik Pranić, koji je najavio da će u GZ Ravča do 2020. biti otvoreno novih 100 radnih mjesta.

26. travanj 2024 10:20