Aktualno
StoryEditor

 Započela Ljetna škola u Agency04. Evo kakvi uvjeti očekuju nove zaposlenike

17. Srpanj 2019.

U subotu 13. srpnja započela je Ljetna škola u AGENCY04 na koju su se prijavila čak 582 kandidata. Selekcijskim je postupkom odabrano 36 kandidata koji su došli na prvo predavanje.

U Ljetnoj školi učit će se o razvoju Java aplikacija uz korištenje Spring Boot frameworka, a škola će trajati pet tjedana. Polaznici po završetku dobivaju certifikat, a ako žele, mogu se prijaviti i za posao u AGENCY04.

Za sve one koji se već sada žele prijaviti za sljedeću godinu, mogu to učiniti odmah klikom OVDJE.

Budući da tvrtka i dalje raste, konstantno se otvaraju nove pozicije za zapošljavanje, a trenutno je otvoreno čak njih 9. Više informacija o otvorenim pozicijama i kako se prijaviti možete saznati klikom OVDJE.

Od benefita treba istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz „Learn at Lunch“ predavanja, učenje stranog jezika, nagrađuju se blogeri, dodjeljuju se godišnje nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenika, postoje povlašteni uvjeti kreditiranja u komercijalnoj banci, igraonica za opuštanje kada nastupi blokada i osiguran budžet za nove igre, neograničen budžet za stručnu literaturu, organiziraju se večeri društvenih igara, projekcije filmova, a nerijetko se soba za sastanke transformira u gaming sobu.

Zaposlenici imaju na raspolaganju nekoliko električnih romobila, ali i vježbanje joge u uredu.

Softverska tvrtka AGENCY04 osnovana je prije pet godina, a trenutno broji 80-ak stručnjaka iz Mobile i Java developmenta, user experience (UX) dizajna, automatske kontrole kvalitete i agilnog savjetovanja. Više od 60% svojih prihoda ostvaruje na tržištu zapadne Europe i SAD-a, a samo neki od klijenata tvrtke su ELCA Informatika AG, STRABAG, XebiaLabs, Iskon i A1. U prošloj godini zabilježili su povećanje broja zaposlenika od 137% u usporedbi s godinom prije, a ove godine očekuju sličan rast. Također, u 2018. godini prihodi tvrtke rasli su za čak 97%.

19. travanj 2024 19:39