Biznis i politika
StoryEditor

Ana Soldo imenovana je novom predsjednicom HUM CROMA-e

09. Studeni 2022.
Ana Soldo

Ana Soldo izabrana je za novu predsjednicu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA na jučer održanoj izvanrednoj skupštini udruženja, navedeno je u priopćenju. 

Soldo je izvršna direktorica klastera Hrvatska i BIH u tvrtci DS Smith Packaging, a svoje bogato menadžersko iskustvo gradi od 2001.godine u papirnoj i kartonskoj industriji. Društveno je angažirana ne samo kroz HUM-CROMA-u već i kroz tijela HIZ-a i HGK-a. Zzajedno sa svojim timom, dobitnica mnogih priznanja struke i nagrada za uspješno poslovanje. 

Novoizabrana predsjednica  zahvalila se Upravnom odboru i Skupštini na iskazanom povjerenju, istaknuvši da joj je velika čast, ali i odgovornost, nastaviti graditi Udrugu koja je prošla izrazito pozitivne transformacije tijekom predsjedavanja pokojnog predsjednika Tihomira Premužaka, s kojim je blisko surađivala kroz Izvršni odbor.

Ujedno je i naglasila da je budućnost Udruge u rukama izvrsnih ljudi, profesionalnih menadžera i autentičnih lidera, koji se aktivno zalažu za budući rast i razvoj Udruge, ali i Društva u cjelini.

U Upravni odbor HUM-CROMA-e izabrana je  Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), koja se pridružila ostalim članovima, dok su u Izvršni odbor izabrani Jasminka Horvat Martinović (Wiener osiguranje VIG),  Petar Šimić (Primaco), Zoran Uranjek (Harburg-Freudenberger), koji su se pridružili ostalim članovima Izvršnog odbora Igoru Benakoviću (Bauwerk Boen Group), Ani Soldo (DS Smith) i Danijeli Milić (HUM-CROMA).

 

14. travanj 2024 07:30