Klub izvoznika
StoryEditor

Ericsson NT ugovorio poslove vrijedne 19 milijuna kuna

22. Prosinac 2022.
Ericsson, zgrada

Ericsson Nikola Tesla je izvijestio da je ugovorio nove poslove vrijedne 19 milijuna kuna. Kako se navodi u priopćenju, Ericsson NT je u proteklom razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Tako je s Ministarstvom pravosuđa i uprave potpisan ugovor za razvoj modula s novim funkcionalnostima za unaprjeđenje HRM sustava, kroz reformsku mjeru "Novi modeli plaća i rada u državnoj službi i javnim službama" u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. - 2026.

Uspješnom implementacijom ubrzat će se i standardizirati dosadašnji način rada i komunikacija u procesima vezanim za ljudske potencijale.

S Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) potpisan je ugovor za nabavu usluge prilagodbe i migracije aplikativnog sustava CEZIH i pripadajućih podataka sa stare strojne i programske osnovice u CDU te testiranje i paralelni rad postojećeg i novog sustava.

Ovaj projekt, kako se navodi, predstavlja nastavak modernizacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava.

Kako se ističe u priopćenju, s Ministarstvom unutarnjih poslova ugovoreno je održavanje stacionarnih termovizijskih sustava zelene granice.

Ugovor je potpisan u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska, a projekt je vezan uz održavanje postojećih stacionarnih sustava za nadzor zelene granice na 20 lokacija. 

15. lipanj 2024 13:47