Konferencije i edukacije
StoryEditor

DRUŽIMO SE S NAJMOĆNIJIMA: Nataša Rapaić – Manji ego, samokritičnost i empatija su prednosti žena u biznisu

15. Studeni 2022.
Nataša Rapaić

– Imajući u vidu da nismo ni gluplje ni pametnije od naših kolega, bilo bi logično da je puno više žena u visokom menadžmentu – ističe Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma, koja se odgovarajući na pitanje ‘što bi učinila za žene u biznisu da ima čarobni štapić‘ osvrnula na manju zastupljenost žena u visokom menadžmentu.   

Rapaić, koja je već godinama među najmoćnijim ženama hrvatskog biznisa, pridružit će nam se 1. prosinca u zagrebačkoj Laubi na 12. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu. Ova Liderova konferencija svake godine okuplja mnoštvo uspješnih i zanimljivih žena koje su svoje karijere izgradile u različitim poljima djelovanja.

Uoči konferencije prošle godine kao glavnu snagu žena, u poslovnom smislu, Rapaić je navela to što imaju manji ego, empatičnije su i sklonije samokritici. No, naglasila je da je opasno generalizirati.

– Mislim da je najbitnija snaga svakog čovjeka – vjerovati u sebe, u svoje vrijednosti i biti konzistentan u provođenju svega što radimo i u tim vrijednostima – dodala je Rapaić.

Ove godine će sudjelovati u razgovoru sa 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, a u njemu će pokušati odgovoriti na pitanje ‘kako povećati broj žena na upravljačkim pozicijama‘? Uz ovo, na konferenciji tražimo odgovore i na ostala povezana pitanja kao što je – kako do jednakih mogućnosti i jednakog vrednovanja rada muškaraca i žena?

Na 12. konferenciji posvećenoj ženama tradicionalno će biti predstavljena i ovogodišnja lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Svoje mjesto na konferenciji osigurajte na LINKU. 

19. travanj 2024 12:32