Konferencije i edukacije
StoryEditor

U petak se održava sedma Liderova HR konferencija

27. Studeni 2023.

Kako povećati produktivnost radnika, kako pripremiti mlade snage za poslove budućnosti te ima li mjesta umjetnoj inteligenciji u zapošljavanju samo su neka od pitanja na koja možete čuti odgovor na 7. HR konferenciji u organizaciji poslovnog tjednika Lider koja će se održati u petak, 1. prosinca 2023. u hotelu Zonar u Zagrebu.

Konferencija je namijenjena vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova, ali i svima koji imaju interes za kreiranje i njegovanje autentičnosti u svojim organizacijama, liderima i zaposlenicima.

Poslovi budućnosti i vještine koje će biti ključne neizostavna su tema u HR-u, a na tu temu održat će se i panel-rasprava na kojoj će sudjelovati Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije u A1 Hrvatska, dr. sc. Martin Žagar, izvanredni profesor na RIT-u Croatia, te Ines Barić, Head of HR u Končar-Digitalu.

O tome je li digitalizacija ljudskih resursa prilika ili prijetnja govorit će Vjekoslav Golubović, direktor prodaje i upravljanja klijentima u tvrtki SD Worx, dok će Diana Kobas Dešković, direktorica tvrtke Spona code, objasniti zašto je inkluzivno vodstvo važno.

Uvod u panel-raspravu ‘Puno zuji, malo meda daje‘ o produktivnosti radnika i kako je povećati imat će Đurđica Preočanin Korica, HR konzultantica u tvrtki Safe Leap, dok će svoja razmišljanja i iskustva u raspravi podijeliti Jasmina Puškarić, voditeljica People & Culture odjela u tvrtki Lemax, Dina Dretvić, voditeljica kreativne strategije i suizvršna direktorica agencije Imago, te Antun Palanović, asistent na Katedri za psihologiju rada i ergonomiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Zašto bi glavni financijski direktori trebali obratiti pažnju na tzv. ‘tiho zapošljavanje‘ u panel-raspravi će otkriti Nina Stepčić, HR Business Partner u BAT-u, Haris Kadenić, direktor marketinga u Manpoweru South-Eastern Europe, te Aleksandar Zemunić, direktor SELECTIO Grupe.

Vođenje multinacionalnih timova zahtjeva posebne vještine i razumijevanje kako efikasno surađivati s ljudima različitih kultura, jezika i pozadina. Kako razviti liderstvo koje potiče inkluzivnost, pravdu i ravnotežu između različitih timova u panel-raspravi će otkriti Nataša Trslić Štambak, direktorica Graylinga za CEE regiju, Antonia Filipović, voditeljica beneficija za zaposlenike u tvrtki Marsh McLennan, te Marija Felkel, direktorica ljudskih resursa Jadranskog klastera u tvrtki Nomad Foods.

Na koji način korporativni wellbeing direktno utječe na bolje rezultate tvrtke, koja su najčešća toksična ponašanja koja škode organizacijskoj kulturi i koji su protuotrovi za njih, te - pitanje svih pitanja - je li zdrava korporativna kultura mit ili stvarnost, pokušat će kroz raspravu odgovoriti Anamarija Minarski, direktorica Odjela za razvoj, zapošljavanje, upravljanje učinkom i iskustvom zaposlenika u Hrvatskom Telekomu, Dario Car, HR konzultant u tvrtki DeeP Project, te Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i suvlasnica Poslovne inteligencije. Raspravu će moderirati Hrvojka Kutle, CPCC ACC & HR professional u Spirali izvrsnosti, a dat će uvod u panel.

Zlatni sponzor konferencije je Marsh McLennan, a sponzori su Alma Career, BDO Infokorp, DeeP Project i SD Worx. Partneri su BAT Adria i Hrvatska zajednica županija.

Osiguraj svoje mjesto i prijavi se na linku.

27. travanj 2024 12:28