Konferencijske vijesti
StoryEditor

Vladimir Gligorov o globalnim trendovima na Danu velikih planova

14. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2016.godini, koji se makroekonomski trendovi očekuju i kakva će biti Vladina politika, ključna je problematika o kojoj razmišlja svaki poduzetnik.

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja ponudit će najveći ekonomski autoriteti na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova koja će se 2. listopada održati u zagrebačkom hotelu Westin. Jedan od njih svakako je Vladimir Gligorov, ekonomist s Bečkog instituta za međunarodne ekonomske studije, koji će govoriti o globalnim i regionalnim trendovima.

Vladimir Gligorov stručnjak je za zemlje Balkana, posebno Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Njegovo istraživanje se fokusira na dugoročni rast u tranzicijskim zemljama, makroekonomske analize i financijska tržišta. Osim što je predavač na Sveučilištu u Beču, Vladimir Gligorov je redoviti suradnik na Oxford Analytici.

Svoje planove i prognoze na Danu velikih planova otkrit će nam i čelnik Erste Banka Christoph Schöfböck, predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott, odvjetnik Marijan Hanžeković, vlasnik Mlinara Mato Škojo i mnogi drugi.

Više o konfereciji Dan velikih planova doznajte na:  https://lider.media/dvp15/

12. travanj 2024 17:27