Kripto
StoryEditor

Kripto platforma sklopila ugovor s Lionelom Messijem vrijedan 20 milijuna dolara

31. Ožujak 2022.
Lionel Messi

Fan token platforma Socios.com potpisala je ugovor o suradnji s Lionelom Messijem vrijedan 20 milijuna dolara. Vijest je skrenula značajnu pozornost na njegov Chiliz token.

Izvorni token za Socios.com platformu porastao je otkako je tvrtka najavila partnerstvo s jednim od najvećih svjetskih nogometaša.

Lionel Messi, jedna od najutjecajnijih sportskih zvijezda, potpisao je višemilijunski ugovor sa Sociosom kako bi bio globalni ambasador brenda tvrtke. Argentinski sportaš igrat će ključnu ulogu u promidžbenim i promotivnim kampanjama koje Socios.com stvara uoči Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. koje počinje u studenom. Sporazum je vrijedan više od 20 milijuna dolara i imat će Messija kao zaštitno lice tri godine.

Messi je rekao da je 'ponosan' što se pridružio Sociosu jer se platforma usredotočuje na poboljšanje navijačkog iskustva.

- Navijači zaslužuju da ih se prepozna po potpori - rekao je u priopćenju i dodao kako je važno dopustiti da navijači igraju vitalnu ulogu u oblikovanju timovi koje podržavaju.

Rekao je da je Socios.com stvorio novi način povezivanja i nagrađivanja obožavatelja širom svijeta.

Za razliku od nekih drugih nedavnih kripto sportskih partnerstava, Messijev posao ne uključuje plaćanje kriptovalutama. Ipak, čini se da CHZ token ima koristi od vijesti jer je zabilježio rast cijene za gotovo 30 posto od objave. 

25. travanj 2024 21:50