Tvrtke i karijere
StoryEditor

Mislav Galler i Nenad Šlibar novi članovi Uprave u Telemachu Hrvatska

13. Svibanj 2021.
Mislav Galler, Telemach Hrvatska
Jedna od vodećih domaćih kompanija proširenjem Uprave dodatno osnažuje svoje upravljačke strukture kako bi podržali novi strateški smjer i transformaciju kompanije

Mislav Galler, glavni komercijalni direktor, i Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku, imenovani su novim članovima Uprave Telemacha Hrvatska. Tako će Uprava ubuduće funkcionirati kao četveročlano upravljačko tijelo kompanije, uz predsjednika Uprave Viktora Pavlinića i Jasminu Gregurek, glavnu direktoricu za financije.

Širenjem Uprave Telemach Hrvatska dodatno osnažuje upravljačke strukture kompanije kako bi podržali njezin novi strateški smjer i transformaciju u potpuno konvergentnog telekomunikacijskog operatera. Investiranjem u izgradnju mobilnih mreža nove generacije te izgradnju prve hrvatske 10 Giga optičke mreže, Telemach Hrvatska osigurava vrhunsku kvalitetu svojih servisa. Dodatno, fokusom na konstantno unaprjeđenje razine usluge u interakciji s korisnicima, uz uvijek atraktivnu ponudu paketa, korisnicima jamče da će zaista dobiti najveću vrijednost za novac na tržištu.

image
Nenad Šlibar, Telemach Hrvatska
Nenad Šlibar je u prosincu 2019. imenovan glavnim direktorom za tehniku u Telemachu Hrvatska, a pridružio se kompaniji početkom 2018. godine. Profesionalnu stručnost stjecao je tijekom više od 20 godina rada u telekomunikacijskoj industriji. Mislav Galler je došao u kompaniju u listopadu 2020. na poziciju glavnog direktora prodaje te je u međuvremenu imenovan glavnim komercijalnim direktorom, a ima dvadesetogodišnje iskustvo u prodajnim procesima vodećih kompanija u Hrvatskoj i regiji.

31. siječanj 2023 21:40