Tvrtke i karijere
StoryEditor

Slavku Lediću novi četverogodišnji mandat na čelu Kraša

12. Svibanj 2021.
Slavko Ledić

Na sjednici održanoj u utorak Nadzorni odbor Kraša odredio je broj članova i sastav Uprave Društva od tri člana. Tako js Slavko Ledić (i dalje) predsjednik Uprave te zastupa Društvo pojedinačno i samostalno sukladno Statutu Društva. Član uprave koji zastupa Društvi sukladno Statutu skupno s još jednim članom je Davor Bošnjaković, a Damir Bulić kao član Uprave zastupa Društvo skupno s još jednim članom Uprave.

Mandat članovima Uprave traje od 24. svibnja ove godine do 24. svibnja 2025.

Na jučerašnjoj sjednici Nadzorni odbor Društva utvrdio je da članici Uprave Mileni Vušak mandat završava 23. svibnja ove godine.

Podsjetimo, Nadzorni odbor Kraša je u svibnju 2020., kako smo pisali, predsjednikom Uprave te tvrtke imenovao Slavka Ledića, koji je tu funkciju preuzeo 16. svibnja 2020., a dotadašnji predsjednik Uprave Damir Bulić postao je član Uprave. Naime, Nadzorni odbor Kraša na toj lanjskoj sjednici prihvatio je ostavku predsjednika Uprave te tvrtke Damira Bulića, koji karijeru nastavlja u Krašu na funkciji člana Uprave, a za novog je predsjednika Uprave imenovan Slavko Ledić, objavili su iz Kraša na Zagrebačkoj burzi.

20. travanj 2024 01:00