Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: M San grupa postala d.o.o., novi direktor Porschea u Hrvatskoj, Ferokotao dobio Upravu…

15. Svibanj 2021.

Martin Wienerroither novi je direktor u PORSCHEU CROATIA i u PORSCHEU ZAGREB umjesto Floriana Steinera, i na toj se poziciji pridružio Ivi Ivančeviću, odnosno Michaelu Urbanu.

M SAN GRUPA preoblikovala se iz d.d.-a u d.o.o. Stipo Matić dosad je bio jedini dioničar, a sad je jedini član društva.

I GRAMAT se preoblikovao iz dioničkog društva u d.o.o., pa su 1164 suvlasnika od dioničara postali osnivači/članovi društva.

Branimir Šopar, jedan od trojice dosadašnjih direktora u FEROKOTLU iz Donjega Kraljevca, imenovan je predsjednikom Uprave, u kojoj je kao član ostao dosadašnji direktor Nenad Lesjak, a Josip Vugrinec opozvan je s direktorske pozicije.

Fabio Boscato i Lino Enzo Boscato prebacili su vlasništvo VUKOVARSKOG TEKSTILA sa svoje tvrtke TESSMA iz Villaverle kod Vicenze na vukovarski VUKNIT. Njih dvojica bili su i suosnivači VUKNITA, a 2018. su vlasništvo te tvrtke prebacili na Fabijevu HRB69 i Linovu ETB27. Obje su registrirane na istoj adresi u Vicenzi.

Sendi Ibranović pridružio se kao suvlasnik i direktor GIANNA SHOESA Mirzetu Saračeviću i Xhevatu Gashiju umjesto Vedada Busovače.

Ivan Kos novi je direktor ZRAČNE LUKE OSIJEK umjesto Davora Forgića, a Ivan Hampovčan novi je predsjednik NO-a umjesto Ivana Bilaca.

Prokuristica HAIRGROUNDA iz Zagreba Slavica Pintur pridružila se kao suvlasnica Vicku Pinturu, koji je i direktor tvrtke.

Miroslav Brlić novi je član NO-a KOMUNALCA SISAK umjesto Josipa Vugića.

Tvrtka LIBURNIA USLUGE U POMORSTVU preuzela je 50-postotni udjel u vlasništvu riječkog COMARKA od LIBURNIJE POMORSKE AGENCIJE (preostalih 50 posto u vlasništvu je slovenske tvrtke COMARK). Tom promjenom iz vlasničke strukture izašli su Ana Milinković Badovinac, Božo Pašalić, Borna Petrović i Karim Thys, koji su suvlasnici samo POMORSKE AGENCIJE. Sad 50% udjela zajedno imaju Danko Crnčević, Željko Petrović i Marin Škufca, koji su suvlasnici u POMORSKOJ AGENCIJI, a sami su vlasnici USLUGA U POMORSTVU.

D. G. COMMERCE iz Preloga, u vlasništvu direktora Dražena Gregoraša, vratio je vjerovnicima 12,5 milijuna kuna iz predstečajne nagodbe sklopljene u studenome 2014., pa je u Sudskom registru izbrisana zabilježba prema kojoj je tvrtke (bila) u predstečaju.

16. travanj 2024 01:16