Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Marinada izašla iz vlasništva u Enna fruitu, Urednik Večernjeg lista imenovan direktorom, Kamex tradeu odbijen predstečaj…

08. Veljača 2022.
Dražen Klarićfoto Dražen Lapić

Tvrtka MARINADA napustila je vlasničku strukturu ENNA FRUITA.

Glavni urednik VEČERNJEG LISTA i dosadašnji prokurist Dražen Klarić pridružio se Renatu Ivanušu na mjestu direktora tvrtke.

Krešimir Peroš imenovan je za privremenog stečajnog upravitelja KAMEX TRADEA Julijane Turčić nakon što je odbijena predstečajna nagodba u prethodnom postupku. Inače, prijedlog za prethodni stečajni postupak bio je podnesen proljetos, kad je tvrtka imala 5,6 milijuna kuna neizvršenih obveza prema vjerovnicima.

Mario PulićDenis Pulić i Ivan Pulić preuzeli su vlasništvo nad TEHNOPLASTOM. Promjena se dogodila nakon što je u ljetu prošle godine preminuo direktor i osnivač tvrtke Ivan Pulić.

Antonio Giovanni Maria Bergalio postao je novi član NO-a PBZ CARDA umjesto Darka Drozdeka.

Vedrana Kurtović imenovana je direktoricom tvrtke DUPIN.

Dario Kukuljan imenovan je novim predsjednikom NO-a PULAPROMETA umjesto Mirne Mihovilović Radolović, Denis Peloza postao je novi zamjenik predsjednika umjesto Denisa Dikovića, a Marko Laković novi član Odbora umjesto Đine Šverko.

Krešimir Lokas postao je član Uprave VINOPLOD-VINARIJE nakon što je prestao biti njezin predsjednik, a Damir Lasan napustio je Upravu tvrtke. 

Jasna Kosanović napustila je Upravu AGITRADEA, u kojoj je bila od 1998.

DENTUM je pripojio LAB OF AESTHETIC DESIGN.

Ivan Puač više nije član NO-a križevačkoga KOMUNALNOG PODUZEĆA, a Željko Ružić više nije zamjenik predsjednika Odbora. Ružić je ostao član NO-a.

Komunalna tvrtka IVKOM iz Ivanca prešla je iz monističkog u dualni sustav upravljanja pa sad umjesto upravnog odbora i izvršnog direktora ima nadzorni odbor i upravu te direktora. Edo Rajh ostao je na ključnoj operativnoj poziciji. 

Potvrđen je predstečajni sporazum WDF-a DOSTAVA VODE u vlasništvu Franje Gala s vjerovnicima koji su pristali na otpis 50 posto od 12,4 milijuna kuna potraživanja, a ostatak od 6,2 milijuna trebao bi biti isplaćen, nakon godine počeka, u 48 mjesečnih rata. Tu su još 1,2 milijuna kuna potraživanja zaposlenih, 4,8 milijuna kuna osiguranih potraživanja koja ne ulaze u nagodbu te 1,5 milijun kuna osporenih tražbina.

Tomislav Štefe postao je novi direktor SAGENA INFORMATIČKOG INŽENJERINGA umjesto Davora Sorića.

Mario Krajnović postao je član Uprave MANANGA, koji je nedavno preuzeo dio imovine HEKSOGENA i dobio novog suvlasnika, Maru Mjehovića.

Mario Gorgoni i Paolo Gorgoni ušli su u vlasničku strukturu tvrtke RETURN TO BUSINESS, a napustio ju je Lorenzo Gorgoni.

Ivica Sulje, koji bio prokurist HTP-a OREBIĆ, postao je član Uprave, a prokura je dodijeljena Žarku Pecotiću.

Zvonimir Majzel imenovan je novim direktorom RADMAN'S BUILDING SERVICESA.

26. travanj 2024 11:05