Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Petar Pripuz povukao se iz Uprave C.I.O.S. grupe, bivši vlasnik IN2 u NO-u Spana, promjena na čelu Medore…

30. Studeni 2020.
Iva Pripuz Špekuljuk i Petar Pripuz

Vlasnik C.I.O.S. GRUPE Petar Pripuz povukao se s pozicije predsjednika Uprave i osnovao NO kojem je na čelu. Nova predsjednica Uprave dosadašnja je članica Uprave Iva Pripuz Špekuljuk, a nova je članica Uprave Tajana Tomašević. Pripuz Špekuljuk više nije u Upravi centra za reciklažu CE-ZA-R pa je dosadašnji član Uprave Jure Vukić promaknut u predsjednika Uprave. Uz Petra Pripuza u novoosnovanom su NO-u C.I.O.S. GRUPE​ Ivan Pripuz (zamjenik predsjednika) i Ante Pripuz.

Marina Španjić Martinčić nova je članica Uprave GRAĐEVINARSTVA I PROIZVODNJE KRK.

Dosadašnji predsjednik NO-a tvrtke MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA Tihomir Antunović novi je predsjednik Uprave umjesto Zrinka Kambera.

Ante Mandić, osnivač i bivši vlasnik tvrtke IN2, postao je član NO-a SPANA, kao i Aron Paulić. Iz NO-a tvrtke Ivana Dujmovića izišli su Levente Csaba Lakatos, Herbert Zörnpfenning i Denis Smolar, a pozicije su zadržali predsjednik NO-a Jasmin Kotur i njegov zamjenik Zvonimir Banek.

Erio Zahirović novi je, treći član Uprave BRODOKOMERCA NOVA.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a KAMENA iz Pazina Marčelo Starčić novi je predsjednik NO-a umjesto Jordana Cinkopana, koji više nije u NO-u, a Darinka Ivančić Percan promaknuta je u zamjenicu predsjednika NO-a.

Mario Radaković i Ruža Podborkić novi su članovi NO-a KONČARA – ELEKTROINDUSTRIJE.

Dosadašnja prokuristica ČAZMATRANSA – NOVE Branka Mikuleta imenovana je članicom Uprave tvrtke koju godinama vodi Dragan Marinović.

Alida Keleković izišla je iz vlasničke strukture KELTEKSA. Uz njemački SOLDIAN, koji je 2014. postao većinski vlasnik, ostala je kao suvlasnica samo Dubravka Keleković, posljednja predstavnica obitelji osnivača. Tekstilnu tvrtku koja danas posluje u Karlovcu osnovao je prije 30 godina u Dugoj Resi Ivan Keleković i nazvao je KELeković TEKStil.

Goran Gotal novi je predsjednik NO-a DRŽAVNIH NEKRETNINA umjesto Hrvoja Ćosića.

Irina Gobbato nova je članica NO-a KOMUNALNIH SERVISA iz Rovinja umjesto Ivana Maružina.

Ravnateljica LJEKARNI MATEJ iz Slavonskog Broda Nela Matej Brekalo naslijedila je tvrtku nakon smrti majke Marije Matej.

Christopher John Warren novi je direktor u tvrtki TRANSEUROPEAN PROPERTIES IV umjesto Iana Edwarda Bakera.

16. travanj 2024 02:51