Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Petrol i Crodux dobili iste uprave, M+ grupa objedinjuje poslovanje, novi nadzornici Rimac Automobila, …

16. Studeni 2021.
Darko Horvat, predsjednik Uprave M+Grupefoto Dražen Lapić

Boris Antolovič, koji je do sada bio direktor tvrtke PETROL, postao je njezin novi predsjednik Uprave. Novim članom Uprave postao je Vladimir Kuzmić, koji je bio prokurist Čermakove tvrtke CRODUX DERIVATI DVA prije nego ju je preuzeo PETROL, a onda je postao član Uprave. Na mjestu prokurista Aleša Zupančiča zamijenio je Jože Smolič, koji je ranije dobio prokuru i u CRODUXU. Tako sad obje tvrtke u vlasništvu slovenskog PETROLA imaju istu upravljačku strukturu.

M+GRUPA objedinjava poslovanje povezanih tvrtki. MERITUS UPRAVLJANJE pripojio je tri tvrtke kćeri – MERITUS PLUS, SITRU i BRZU PRODUKCIJU.

Roberto Maestroni i Emanuele Solidoro novi su članovi NO-a RIMAC AUTOMOBILA.

Kadrovske promjene provedene su u tvrtki LOVRINAC, koja upravlja splitskim grobljima. Igor Kundid je na mjestu predsjednika NO-a zamijenio Željka Đapića, Mirjana Ledić je na mjestu zamjenika predsjednika zamijenila Mirka Đikića, a Marina Lovrinčević i Marko Čular su postali novi članovi i zamijenili Josipa Gojaka i Damira Margeta.

Mirjana Đuretić nova je članica NO-a TIFONA umjesto Grete Drčić.

Miljenko Kralj imenovan je novim članom Uprave AWT INTERNATIONALA.

Damir Janić više nije prokurist tvrtke HOSPIRA ZAGREB.

Branislav Brizar imenovan je direktorom tvrtke ING-GRAD nakon što je prestao biti predsjednik njezine Uprave. Patrik Klarić i Srđan Jončić više nisu članovi Uprave.

ČAKOVEČKI MLINOVI objedinili su svoju maloprodaju robe široke potrošnje pripajanjem čakovečkog METSSA TRGOVINI KRK.

B.O-1 upisan je među suvlasnike tvrtke EKUPI, koja je pod kontrolom M SANA Stipe Matića.

Sanja Foder postala je prokurist tvrtke HARBURG-FREUDENBERGER BALIŠĆE.

Stephanus Wasser postao je novi predsjednik NO-a AUTOTRANSA umjesto Elizabeth Michelle Benison.

Sonja Lihtental, Marin Pavlić, Filip Orlović i Mario Orešković novi su prokuristi tvrtke DILJ.

Marko Hajoševič, Josp Palijan i Jovo Popović izašli su iz vlasničke strukture tvrtke AGRO-TOVARNIK.

Đurđa Jakovljev imenovana je novom prokuristicom tvrtke VDM ENERGIJA, Miroslav Kovačić više nije član njezine Uprave.

Tomislav Kadić postao je novi član Uprave MONS MULTIFIDUSA umjesto Josipa Božanovića.

Hrvoje Popović novi je direktor tvrtke ELEKTRODA ZAGREB umjesto Stevea Ilije Petrovića.

Kadrovske promjene upisane su u tvrtki iz Novoga Vinodolskog VODOVOD I ODVODNJA ŽRNOVNICA CRIKVENICA VINODOL. Dosadašnji predsjednik NO-a Dragan Magaš postaje zamjenik novom predsjedniku Nikoli Deranji, a Kazimir Lučić, Irena Udovičić i Danijel Tomić postaju novi članovi NO-a umjesto Željka Miklića, Gorana Cerovića i Božidara Zubčića.

Gordana Gašparić-Sokol nova je direktorica tvrtke FALKONET umjesto Borisa Sokola.

U čakovečkom gradskom komunalnom poduzeću ČAKOM Dražen Blažeka imenovan je novim predsjednikom NO-a, a njegov dosadašnji predsjednik Gordan Vrbanec postao je novi zamjenik predsjednika umjesto Tibora Rodigera. Dragutin Bajsić i Ivica Novak postali su novi članovi NO-a, a Senad Milak i Stjepan Vranović napustili su Odbor.

Boris Jurić više nije ni direktor i suvlasnik tvrtke BENEFIT SYSTEMS.

Tvrtka GANETA ADRIA postala je EMPORIUM FASHION, njezina dosadašnja prokuristica Jožica Brcar Sečnik na direktorskoj poziciji je zamijenila Helenu Draškovič.

Željko Softić novi je direktor petrinjske tvrtke za javnu vodoopskrbu i odvodnju PRIVREDA umjesto Miodraga Čavića. Ante Barić je zamijenio je Vladu Draženovića na poziciji predsjednika NO-a, a Jure Lovreković novi je zamjenik predsjednika Odbora umjesto Željka Čuture. Stipe Milas, Mirfad Duraković, Ljilja Dolovčak Mikočević i Ivana Roksa novi su članovi NO-a umjesto Ivana Malovića, Stjepana Galijana, Ljubice Sodić i Vesne Bartulović.

Tanja Škrobo i Christopher Anthony Zigmont novi su članovi Uprave GRAND CIRCLE DUBROVNIKA. Sanja Dragić, Michael James Stick i Andrew Joseph Tullis odlaze iz Uprave.

16. travanj 2024 15:20