Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u upravama Prima namještaja, Styrija medijskih servisa, Allianza…

08. Siječanj 2020.
Renato Radić, vlasnik Prima Grupefoto Ratko Mavar/Lider
Piše:
piše Goran Litvan
[email protected]

Vlasnik i direktor PRIMA NAMJEŠTAJA Renato Radić kadrovski je osvježio Upravu. Umjesto Gordane Pušetić novi direktori su Slaven Andrić i Filip Lavriv. Andrić je provjereni menadžer i u drugim Radićevim tvrtkama – od 2015. je u Upravi PRIMA NOBILISA, a od 2018. je direktor LUCE PRODUKTA. Lavriv je novo ime u Upravi.

Zoran Turković novi je direktor u STYRIA MEDIJSKIM SERVISIMA umjesto Borisa Trupčevića i pridružio se na direktorskoj poziciji Miri Mauharu i Renatu Ivanušu. Zrinka Fadini nije više prokuristica, pa je sad Ivana Šuto jedina prokuristica.

Marijana Jakovac nova je članica Uprave ALLIANZ HRVATSKE umjesto Zrinke Galić Jakovljević, koja je od travnja do lipnja bila i predsjednica Uprave, nakon odlaska Borisa Galića sa čela tvrtke nakon 16 godina, a prije Hanfinog odobrenja Danijelu Matiću za preuzimanje funkcije.

Željko Fatović novi je voditelj hrvatske podružnice ZAVAROVALNICE SAVA umjesto Tibora Kralja, i pridružuje se Kristini Cvitanović Zorić.

Dosadašnja članica NO-a pulskog TEHNOMONTA Tatjana Bašić nova je zamjenica predsjednika NO-a umjesto Ardemia Zimola. Umjesto Zimola u NO je ušao Kristijan Miota.

Predrag Balentović novi je suvlasnik ITS GLOBALA iz Svete Nedelje umjesto predsjednika Uprave Ilije Balentovića.

Renata Čavlek nova je članica Uprave tvrtke RECA iz Varaždina.

Srečko Skrbnik novi je član NO-a ČISTOĆE iz Varaždina umjesto Ivice Brglesa.

Direktorica Andrea Folo i Ivana Rast ušle su u vlasničku strukturu MEDITERAN KAMPA iz Samobora, koji sad ima petero suvlasnika.

Suvlasnik Milan Fistonić nije više prokurist u tvrtki P T M G. Druga suvlasnica Zvjezdana Fistonić zadržala je prokuru u obiteljskoj tvrtki iz Gornjeg Stupnika koja se bavi distribucijom, ugradnjom i servisnom podrškom spojnih elemenata u distribuciji plina, vode, transportu, medicini i brodogradnji.

Dosadašnja članica NO-a ZAVODA ZA ISPITIVANJE KVALITETE Vesna Vešligaj nova je zamjenica predsjednice NO-a umjesto Ružice Milinović. Novi članovi NO-a su Marina Perić, Srečko Kefelja i Ivan Trajanov umjesto Milinović, Dušana Ristera i Zorana Zaninovića. Ljubica Supančić kao predsjednica NO-a dobila je novi mandat.

Mirko Bašić i vlasnica Ivana Bašić zamijenili su pozicije u tvrtki SALVIA. Ivana Bašić povukla se na poziciju prokuristrice, a dosadašnji prokurist Mirko Bašić novi je direktor tvrtke koja se bavi uvozom i prodajom prvenstveno premium i specijalitetnih proizvoda hrane i pića.

Robert Bajzek nije više prokurist CAR FLEET MANAGEMENTA.

Marko Gros nije više direktor nego je predsjednik Uprave MAGDISA iz Zagreba. Njemu i prokuristu Srećku Grossu (ujedno su i među sedmero suvlasnika) u Upravi su se pridružili Bruno Pavić i Tea Matoš. Tvrtka je najpoznatija po liniji kozmetičkih proizvoda Biobaza.

Sara Klarić nije više u vlasničkoj strukturi SYSKITA iz Zagreba, softveraša koji sad ima devetero suvlasnika.

Direktor Jadranko Ratkušić vlasnički je preuzeo R.I.P. MARKETING iz Zagreba od Šefka Ratkušića. Tvrtka je ujedno proširila registraciju s marketinškog područja na turistički i nekretninski biznis.

I Tony Christer Pervan novi je član Uprave BJELINA CROATIA. U Upravu je ušao zajedno s Darkom Pervanom umjesto Borisa Sobolića, i pridružili su se Stjepanu Vojiniću.

Direktorica Ika Mrkonjić preuzela je AGROPROMET iz Babine Grede i vlasnički od Stjepe Mrkonjića

Ravnatelj LJEKARNI ČOVIĆ-PAVIŠIĆ iz Trilja Jakov Čović-Pavišić vlasnički je od Ive Čović-Pavišić preuzeo tvrtku koja upravlja s pet ljekarni u Trilju, Cisti-Provo, Župi Dubrovačkoj, Slanom i Rakovici.

Dragan Budimir i Bruno Škacan novi su članovi Uprave tvrtke za geotehničke radova KARST iz Zagreba umjesto Darije Tonai, Božidara Krstića i Budimira Žugeca. U Upravi su ostali Ivan Galić (predsjednik) i Robert Hranj.

14. travanj 2024 10:45