Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Saša Lončar promijenio naziv svog Vape tehnologyja, smjena na čelu Luke Šibenik, još jedna direktorska pozicija Rene Budića…

14. Prosinac 2021.
Saša Lončar

VAPE TECHNOLOGY promijenio je naziv u WIIP TECHNOLOGY. Također, vlasnik i dosadašnji direktor tvrtke Saša Lončar postao je novim predsjednik Uprave, Marko Lekić postao je novi član Uprave.

Tvrtka kći E.ON-a HRVATSKA, E.ON GRID, preuzela je MOSLAVINU PLIN. 

Zaključen je skraćeni stečajni postupak nad tvrtkom EL-MI u vlasništvu Vesne Goršete, koja je bila i direktorica. Račun tvrtke bio je blokiran od svibnja zbog neplaćenih dugova u iznosu od 173 tisuće kuna.

Eduardo Zamarripa Escamilla i Mauricio Garate Meza postali su novi direktori tvrtke AMREST ADRIA nakon Tamása Fukciusa i Darka Jakića.

Marijan Bilić postao je član Uprave i direktor LUKE ŠIBENIK umjesto dosadašnjeg člana Marinka Ivanovića. Ivica Losso postao je novi član NO-a.

Reno Budić postao je novi direktor tvrtke CROWE TAX AND ACCOUNTING umjesto Hedviga Novaka, a Krešimir Lipovšćak je postao njezin novi prokurist.

Alexey Zinovyev postao je novi član Uprave BIOPLINARE ORGANICE KALNIK 1 u vlasništvu ruske tvrtke ZARAJSKA NEFTBAZA, a Evgeny Kiryanov postao je njezin prokurist. David Voršič više nije član Uprave.

Dino Ercegović postao je novi zamjenik predsjednika NO-a tvrtke PEOVICA umjesto Duje Vukovića.

Ingrid Bulian postala je nova direktorica tvrtke PRAGRANDE umjesto Igora Starog, koji je na toj poziciji bio od 2013.

Milan Smoljo imenovan je privremenim upraviteljem sinjske tvrtke VODOVOD I ODVODNJA CETINSKE KRAJINE, a Ivana Živaljić imenovana je privremenom upraviteljicom ČISTOĆE CETINSKE KRAJINE. Oboje su prije toga odradili cijeli četverogodišnji mandat na čelu tih tvrtki

Tvrtki AUCTOR pripojena je tvrtka LIPA-PROMET. Tvrtke dijele istog vlasnika – češku tvrtku AUCTOR HOLDING – i direktore Olega Uskokovića i Josefa Pilku.

Mate Knezović postao je novi član Uprave tvrtke NK COMMERCE.

TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE rasformirala je NO, kojem je na čelu bio Borislav Škegro. Posljedica je to vlasničke promjene – TTT je od QUAESTUS PRIVATE EQUITYJA u svibnju preuzeo Nikola Gadža.

26. travanj 2024 07:01