Lidertrend
StoryEditor

Señor će vam smisliti marketinšku kampanju, a vi novac uplatite za pomoć Ukrajini

02. Ožujak 2022.
Tvrtka čiju kampanju odaberu, novac za rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini

Domaća marketinška agencija Señor objavila je poziv svim tvrtkama da sudjeluju u zajedničkoj akciji prikupljanja pomoći ukrajinskim građanima. Kompanije tako mogu naručiti marketinšku kampanju, a honorar, umjesto Señoru, uplatiti odmah odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Kako su objavili na svojim stranicama, tvrtke koje su u razdoblju od svibnja do prosinca 2022. planirale realizirati marketinšku kampanju, mogu se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osnovnim podacima o projektu (brand, opseg posla i očekivani datum lansiranja kampanje) najkasnije do srijede, 9. ožujka.

- Tvrtka čiju kampanju odaberemo, novac za naš rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Važno nam je da pomoć stigne na destinaciju sad, kad je i najpotrebnija. Señor je uvijek osjećao odgovornost za svijet u kojem živi i radi. Umjesto da pasivno promatramo i skrolamo kroz more negativnih vijesti, želimo pomoći svojom najvećom snagom – idejama – objavili su iz agencije i pozvali sve kolege iz branše i šire da onim što rade najbolje pomognu Ukrajini u ovom trenutku.

24. travanj 2024 20:55