Ukratko
StoryEditor

Agilno među top 7% najboljih svjetskih dobavljača digitalnih proizvoda

25. Studeni 2021.
Agilno

S ponosom objavljujemo da je Agilno uspješno verificirana kao jedna od top 7% IT tvrtki prema Pangei što znači da smo se pridružili elitnoj zajednici najboljih dobavljača digitalnih proizvoda. Članstvo u ovoj prestižnoj zajednici će nam omogućiti dodatnu transparentnost prema našim sadašnjim i budućim klijentima u pogledu procesa i kvalitete te otvoriti vrata još zanimljivijim i vrijednijim projektima koje će realizirati naš tim iskusnih inženjera. 

Rigorozan put pridruživanja elitnoj zajednici

Od 2016. godine do danas smo narasli ne samo u broju zaposlenika i uspješno realiziranih projekata nego i vrijednim iskustvom koje smo stekli na svim poljima, a koje nam danas pomaže u osvajanju svjetskog tržišta. Misao vodilja od samog početka je “misli van okvira”, a dokaz tome je odličan tim naših strastvenih inženjera, dizajnera, vlasnika proizvoda i inovatora koji preko naših digitalnih proizvoda oduševljavaju korisnike diljem svijeta.

Čineći to, uvijek smo bili transparentni u svom poslovanju, osiguravajući našim klijentima povjerenje i stručnost koja im je potrebna da se s nama upuste u na izazovno putovanje izgradnje digitalnih proizvoda koji daju rezultate.

Postati član Pangee samo je točka na i svemu što smo do sada radili i globalnom uspjehu kojeg tek planiramo ostvariti.

Kako bismo prošli rigorozni postupak selekcije, duboko smo zaronili u teme kao što su poslovna strategija, kultura, tehnologija, razvoj zapošljavanja i, metrike projekta i još mnogo toga.

Nakon priložene detaljne dokumentacije, u drugom dijelu selekcije smo dobili osvrt članova našeg tima po pitanju zdravlja tima i kvalitete rada. Kako bismo provjerili iskustvo klijenata u Agilnu, 5 naših klijenata dalo je doprinos svojim osvrtima.

Osim navedenog, dokumentirali smo temeljne interne procese koji će biti dostupni svakom budućem klijentu Agilna jednim klikom kroz naš Pangea profil.

Prolazak kroz ovaj proces nam je obugućio da detektiramo dodatne prostore za poboljšanje te identificiramo i nekoliko naših prednosti kojih nismo do kraja bili svjesni. Više od pridruživanja ovoj elitnoj zajednici, cijeli proces nam je omogućio sinkronizaciju i bolju organizaciju u stvarima kojima prije nismo stizali dati prioritet.

Visoke ocjene i zadovoljeni kriteriji

Ono što nas posebno veseli je pokazatelj zdravlja tima jer je to osjećaj koji dijele svi članovi. Rezultat ukupnog zdravlja našeg tima je 8.2/10 gdje su naši najviši rezultati bili 8.9/10 u kategoriji generalnog zadovoljstva zaposlenika i 8.5/10 za davanje povratnih informacija i pohvala.

“Vjerujemo da briga o našem timu i stavljanje njih na prvo mjesto igra ogromnu ulogu u tome kako vodimo cijelo poslovanje i rastemo kao tvrtka” – Karla Goleš, voditeljica odjela za ljudske resurse.

Planovi za budućnost

Biti dio elitnih 7% tvrtki velika je prekretnica ali također i samo početak našeg putovanja. Predviđamo daljnje ulaganje u razvoj zaposlenika, tehnologiju i procese kako bismo svom timu i klijentima pružili najbolju verziju sebe.

Kako bismo to postigli te održali sadašnje ali i poboljšali rezultate Pangee tijekom godina koje dolaze, posvetit ćemo se kontinuiranom poboljšanju i razvoju. Smjernice koje nam Pangea daje osigurati će nam da imamo odgovarajuće procese koji rezultiraju zadovoljnim zaposlenicima i klijentima.

Kao članovi Pangee krećemo s radom na novim projektima, te smo u potrazi za više talentiranih inženjera koji žele biti dijelom ove priče. Otvorene pozicije su: Frontend Developeri (Vue.js/React.js); Full Stack Developeri; QA Engineer-i

20. veljača 2024 17:17