Ukratko
StoryEditor

Dermalogica ‘Smart Response Serum‘ - Inteligentna kozmetika za 21. stoljeće

08. Studeni 2021.
Četiri ključna sastojka rješavaju četiri najčešća problema kože – crvenilo, dehidraciju, hiperpigmentaciju i bore! Inovativna formula sadrži revolucionarnu tehnologiju aktivacije sastojaka u trenutku kad za njima postoji potreba

Živimo u pametnim kućama u koja nam ugrađuju pametna stakla, nosimo pametne satove i koristimo se pametnim telefonima, pijemo pametne lijekove, a sada nam je na raspolaganju i – pametna kozmetika. Pitate se kako krema ili serum za lice mogu biti pametni? Dermalogica odgovara na to pitanje svojim novim preparatom Smart Response Serum, u kojem je primijenjena tzv. tehnologija pametnog odgovora (smart response technology)

Ta tehnologija omogućuje da se njegova četiri ključna sastojka – galna kiselina, manoza-6-fosfat, hidrolizirano pšenično brašno i hidrolizirani beta glukan – aktiviraju samo kada je to potrebno. To konkretno znači da svaki od ta četiri sastojka može prepoznati signal koji šalje koža kad joj nešto treba, a potom i spriječiti posljedice te uzbune – prije nego što postanu vidljive golim okom. Riječ je, naravno, o ključnim potrebama kože – smirivanju, učvršćivanju, posvjetljivanju i hidrataciji.

Tehnologija smart response nudi personaliziranu njegu u pravom smislu te riječi: ako koža ne šalje ciljanu poruku nekom od aktivnih sastojaka, on naprosto neće poduzimati ništa. I obrnuto.

Smart Response Serum nije samo pametan nego je i multiaktivan preparat. Sve su to obilježja kozmetike 21. stoljeća, u kojem je vrijeme jedna od najvećih dragocjenosti. Na cijeni su višenamjenske kreme i serumi koji na jednostavan način zadovoljavaju razne potrebe kože, a Dermalogica svojom novom revolucionarnom formulom udara na četiri najčešća problema – dehidriranost, crvenilo, bore i tamne mrlje.

14. travanj 2024 21:59