Ukratko
StoryEditor

Dva tjedna nas dijeli od početka najveće regionalne HR konferencije! Jeste li spremni?  

04. Ožujak 2020.
HR Days
Novi trendovi? Nova znanja? Vrijeme je da rezerviraš svoje mjesto na konferenciji jer uloženo uvijek bude vraćeno.

Bogat program, istaknuti predavači, okrugli stolovi, korisne radionice, otac modernog HR-a je sve što vas čeka na HR Days 2020. u organizaciji portala MojPosao.

Panel diskusija na vječnu temu Kako probuditi iskru u zaposlenicima i privući najbolje kandidate bit će izvrstan uvod u sve ono što nas čeka. Panelisti će odati svoje tajne koje koriste kako kod unutarnjeg tako i kod vanjskog employer brandinga.

Masterclass Davea Ulricha jedinstvena je prilika za druženje sa najvećim tvorcem modernog HR-a. Prilika za naučiti što treba za kvalitetnu podršku upravi, kako stvoriti prave vrijednosti zaposlenicima i kako postići najbolje poslovne rezultate.

Debra Corey će nas svojom radionicom osvijestiti kako provoditi promjene u vlastitim organizacijama i kako biti zaposlenik koji pokreće promjene, kako postati angažirani „buntovnik“?!.

Radionica Riine Hellström uči privlačenju i zadržavanju. Kako poboljšati vlastite HR procese, zadržati talentirane ljude, privući nove?

Nakon prepunog dana sadržaja četvrtak zatvaramo pjenušcem i našim slavnim tematskim partijem naziva Repriziraj i proslavi 2020. godinu!.

Petak započinjemo zdravo; jogom, masažom, interaktivnim radionicama. Aktivnosti u sklopu Healthy morninga pomoći će našem tijelu da se vrati u radnu temperaturu i da nastavimo s konferencijom.

Blaire Palmer kaže da je došlo vrijeme da lideri pokažu malo „punka“ ispod svojih odijela. Dođite i naučite kako!

I na kraju, ali ne i manje važno, nakon dva dana konferencije prepunih sadržaja predstavljamo najbolje HR prakse 2019.

Treba ti više? Registriraj se!

20. travanj 2024 17:05