Ukratko
StoryEditor

JTI proglašen vrhunskim poslodavcem

20. Siječanj 2022.
jti logo

Kompanija Japan Tobacco International u Hrvatskoj je po prvi put dobitnik prestižnog Top Employer certifikata koji se dodijeljuje kompanijama na osnovi rezultata o najboljim praksama u području ljudskih resursa. Izuzetna posvećenost zaposlenicima i kontinuirano ulaganje u njihov rast i razvoj čini Japan Tobacco International (JTI) jednom od rijetkih kompanija koja godinama unazad uspješno privlači i zadržava talentirane ljude. 

- Ljudi čine srž svake kompanije i iz tog razloga, iz godine u godinu, sebi postavljamo vrlo ambiciozne ciljeve, nastojeći svojim zaposlenicima pružiti mogućnosti za rast i razvoj na svim razinama. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers Institut po prvi put prepoznao naš trud i zalaganje u Hrvatskoj. Mi ćemo se truditi da proces upravljanja ljudskim resursima podignemo bar za još jednu stepenicu više do slijedeće godine - izjavila je Milena Rajić, direktorica Odjela za zaposlenike i korporativnu kulturu u JTI.

Zaposlenici u kompaniji JTI svakodnevno su motivirani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlenike i članove njihove uže obitelji, mogućnost napredovanja i usavršavanja u zemlji i u inozemstvu i fleksibilno radno vrijeme samo su neki od njih.

„Kompanija JTI je, uprkos izazovima koje je donijela još jedna zahtjevna godina, ponovo dokazala da je za nju prioritet ulaganje u zaposlenike i njihovo zadovoljstvo na radnom mjestu. S ponosom objavljujemo ovogodišnje dobitnike i čestitamo organizacijama koje su certificirani kao vrhunski poslodavci kroz program Top Employers Instituta“, zaključio je David Plink, generalni direktor Top Employers Instituta.

25. svibanj 2022 13:02