Ukratko
StoryEditor

Kolekcija Dandelion Zlatarne Celje za ostvarenje svih želja

22. Srpanj 2021.
Zlatarna Celje, kolekcija Dandelion
Na tisuće želja vjetar nosi na sve strane neba.

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom. Zlatna kolekcija Dandelion nastala je kako bi usrećila sve one koji vjeruju u snagu želje. Svojom elegantnom lakoćom i jednostavnim geometrijskim linijama odaje počast bezvremenskom dizajnu i zlatarskoj tradiciji dugoj više od 175 godina. Namijenjena je svima onima koji ponajprije vjeruju u sebe, ali i u moć ostvarenja svojih želja.

Kolekcija Dandelion svojim svjetlucavim kubičnim cirkonima simbolizira tisuće želja u nježnom i jedinstvenom cvijetu maslačka.

- U Zlatarni Celje prilikom dizajniranja nove kolekcije potpuno se prepuštamo svojoj mašti. Ipak, ništa ne prepuštamo slučaju pa su kolekcije rezultat detaljnih studija i dugoročnog planiranja našeg dizajnerskog tima. Naša nova kolekcija Dandelion nadahnuta je tisućama želja koje vjetar nosi na sve strane neba. Mašta stvara stvarnost, a ova kolekcija je dokaz da se želje ostvaruju - izjavila je kreativna direktorica Zlatarne Celje, Désirée Kolarec.

U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice od bijelog zlata i bijelih kubičnih cirkona, te kolekcija od žutog zlata s kubičnim cirkonima u boji šampanjca.

Fotografije kolekcije Dandelion pronađite u fotogaleriji, a više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com.

21. travanj 2024 20:24