Ukratko
StoryEditor

Sindikati pozdravili dolazak novog predsjednika Uprave LRH

12. Ožujak 2021.
Vladimir Bošnjak

Liburnia Riviera Hoteli ulažu velike napore kako bi omogućili očuvanje postojećih radnih mjesta u svojim objektima. Novi predsjednik uprave Vladimir Bošnjak pokazao je kako će im zaposlenici biti na prvom mjestu prioriteta održavši sastanak s predstavnicima sindikata i Radnog vijeća već u prvom tjednu svog mandata.

- Moja vrata uvijek su vam otvorena. Želim vam biti istinski partner na kojeg se možete osloniti i vjerujem da ćemo voditi konstruktivan i otvoren dijalog koji će nam pomoći da zajedničkim snagama unaprijedimo poslovanje LRH, dodatno motiviramo sadašnje i buduće zaposlenike te im osiguramo još bolje uvjete rada -  izjavio je Vladimir Bošnjak.

Na sastanku se razgovaralo o planovima za predsezonu, postojećim radnim mjestima i zadržavanju svih uvjeta koji pripadaju radnicima, sustavu nagrađivanja, novom zapošljavanju, internoj komunikaciji, razvoju čitave kompanije i brojnim drugim temama.

Predstavnici Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije (SIKD), Sindikata turizma i usluga Hrvatske (STUH) i Radničkog vijeća naglasili su da izuzetno vole tvrtku u kojoj rade i da im je jako važno obostrano povjerenje te da s optimizmom očekuju ovakve sastanke u budućnosti. Također su potvrdili kako primjećuju pozitivne promjene unutar tvrtke otkad je LRH preuzela nova uprava i nadaju se da će se takav trend nastaviti i dalje.

Dogovoreno je kako će se zajedničkim snagama unaprijediti komunikacija prema radnicima, a samim time i komunikacija prema gostima,  te da će se jasno komunicirati sve ključne aktivnosti u cilju stvaranja prepoznatljivosti Liburnije i podizanja imidža tvrtke.

- LRH želi biti najpoželjniji poslodavac na ovom području i zato nam je jako važan svaki čovjek, bio on zaposlenik ili turist. Zajedno možemo izgraditi novi imidž Liburnije koji će biti odraz zdrave i pozitivne sredine u kojoj radimo i živimo -  rekao je Bošnjak.

Novi sastanak s predstavnicima sindikata i Radnim vijećem i nova prilika za nastavak jačanja suradnje i daljnje izgradnje povjerenja i partnerskog odnosa bit će 12. travnja ove godine.

08. prosinac 2022 16:52