Ukratko
StoryEditor

Uskoro počinje Young Lions Croatia – i to online, a otvoren je i zadnji krug prijava za kampanjce!

22. Listopad 2020.
Natjecanje mladih lavova uz partnera Cedevitu održat će se online 13. i 14. studenoga 2020., a prijavitelji će se i ove godine imati priliku natjecati u pet kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR.

Kreativnost i sposobnosti ne ovise o mjestu, stoga je pala važna odluka: natjecanje Young Lions Croatia ove će se godine održati online 13. i 14. studenoga 2020. od 15 sati, čime će ideje i sposobnosti kreativaca mlađih od 30 godina još jednom dobiti priliku izaći na vidjelo!

Sigurnost je na prvom mjestu – a ova godina pokazala nam je da ideje uspješno niču kako u uredima tako i u kućnim improviziranim radnim prostorima. Upravo će zato lokacija ovogodišnjega Young Lions Croatia biti, jasno, home office! Svi oni koji se dosad nisu prijavili to iznimno mogu učiniti do 5. studenoga 2020. Prijavnica i sve druge informacije dostupni su na službenoj stranici natjecanja.

Nakon predstavljanja briefa natjecateljski se timovi bacaju na posao te bez vanjske pomoći rade na svome natjecateljskom projektu točno 24 sata. Nakon isteka roka za predaju mogu odspavati snom pravednika, a projekte preuzima stručni žiri, koji će odlučiti o tome kojih dvoje iznimno darovitih i inovativnih sretnika dobiva kotizacije za sudjelovanje na sljedećem festivalu Cannes Lions te pokrivene troškove puta i smještaja.

- Plodovi kreativnosti su ono što osvježava dane u ovim neobičnim vremenima, čuva naš optimizam i osjećaj zajedništva i pomaže nam da ostanemo dobro. Cedevita nastoji uvijek širiti pozitivnu energiju i zato nam je važno poduprijeti njegovanje kreativne izvrsnosti i svjež pogled na komunikaciju. Veselim se jer odabiremo vrlo relevantnu temu i sigurna sam da nas čekaju  sjajna kreativna rješenja - izjavila je Jelena Slade-Šilović, voditeljica marketinga za razvoj kategorije pića u Atlantic grupi, ujedno i članica žirija natjecanja Young Lions.

Ovo natjecanje svake godine iznjedri perspektive mlade predstavnike komunikacijske industrije koji nastavljaju nizati uspjehe, stoga je sasvim sigurno da će prilika koja se ne pruža baš često biti ispunjena novim (sa)znanjima, inspirativnim susretima sa svjetskim liderima, novim kreativnim te poslovnim idejama i druženjima na sunčanim plažama Cannesa. Stoga ne oklijevajte i pokažite svoju lavovsku snagu!

Više informacija pronađite u Pravilniku natjecanja.

17. srpanj 2024 04:06