Lider trend
StoryEditor

Kada jednostavno moraš imati sve. Sandale. Kao Pokemone!

17. Svibanj 2018.

Ok, da odmah raščistimo u startu kako ne pričamo o ‘fejk‘ sandalama ili modelima koje nude lokalni ‘šaneri‘. Sandale o kojima pričamo nastale su ‘kod nas‘. Da, u Hrvatskoj, u pogonu branda Guliver koji iz sezone u sezonu ‘izbacuje‘ modele koje bi, bez problema da osvanu na nekoj od svjetskih modnih pista, sljedeći dan ‘furale‘ brojne današnje ikone modnih trendova. A kako kažu pratitelji modnih zbivanja, ‘Instagram bi gorio‘.

>>>Jesu li balerinke obuća koja je uvijek IN, a nikada OUT?

Ovogodišnji modeli sandala samo su najava cjelokupne ljetne kolekcije koja se sastoji od preko 120 različitih modela, boja, uzoraka, razina dorada, detalja – uz nezaobilazne satenske vrpce, koje su osvojile i prvu Guliver kolekciju tenisica, preko remenčića od velura i print motiva karike na potpetici, do block peta u zlatnoj i srebrnoj varijanti te tropskih print motiva, kolekcijom dominira šest ključnih nijansa – crvena, senf žuta, roza, crna, nude te boja lavande. Modeli s visokom petom, sandale sa srednjom petom te ravni komadi, kojima ne nedostaje modnog začina, mogu se prilagoditi svakom ukusu.

Guliver sandale

Bez obzira koji Guliver model sandala odabrali, bitno je znati:

  • ovog ljeta sve je dopušteno – ako vam netko kaže kako sandale s kontrastnom block petom u zlatnoj nijansi ne idu uz crnu haljinu od brokata i krunu, slobodno ‘shareajte‘ s njima zadnje modne kombinacije s Met Gale;
  • nema modela cipela s kojim možete pogriješiti – za slučaj da vam neka od prijateljica spočitne kako su vam platformke „so last year“, podsjetite je kako američki Vogue i dalje piše o Balenciaga rozim ‘kroksicama‘;
  • ako baš morate, onda birajte to činiti sa stilom – ako ste promijenili nekoliko odjevnih kombinacija od kojih niti jedna ne ide na klasičan model sandala s visokom petom crne boje, sjetite se kako prošle godine nitko nije klasične „stilettice“ omatao PVC-om. Danas takav model Jimmy Choo prodaje po cijeni od gotovo 1.200 dolara.

Osim like/ wear/ share opcije kupovine Guliver sandala na web shopu Guliver.hr, kolekcija je dostupna i na jednom od prodajnih mjesta:

ZAGREB

SPLIT

DUBROVNIK

RIJEKA

  • Tower Centar Rijeka, Janka Polića Kamova 81a

ŠIBENIK

  • Stjepana Radića 4h

ZADAR

14. travanj 2024 06:51