Lider trend
StoryEditor

Kada ste zadnji put nekome poslali cvijeće?

01. Prosinac 2016.

Pet dana djevojci je stizao buket cvijeća s različitom porukom. Prvi dan pisalo je ‘Volim‘, drugi dan ‘te‘, treći dan ‘najviše‘, četvrti dan ‘na‘, a peti dan ‘svijetu‘.

Samo je to jedna od romantičnih situacija kojoj je posvjedočila Valentina Erbežnik, vlasnica online cvjećarnice Buket.hr koja dostavlja cvijeće u više od 150 mjesta diljem Hrvatske, i to kada je nužno – istoga dana.

-          Imali smo i jednog klijenta koji je svojoj ženi poslao 1001 ružu - dostavljač je košare sa cvijećem morao iznositi više puta iz dostavnog vozila, njezino oduševljenje nije potrebno komentirati – priča Valentina te dodaje da su prigode za slanje cvijeća bile razne, od slanja buketa u kojem je bio sakriven prsten - za zaruke do sumnjičavih muževa koji šalju svojim ženama cvijeće bez poruka da vide da li će im reći da su dobile cvijeće...

Kako navodi Erbežnik, jednostavnost procesa narudžbe - bez registracije, lak odabir cvijeća, popunjavanje obrasca podacima za dostavu i plaćanje karticama ili internet bankarstvom, u svega nekoliko koraka, pokazala se kao dobra formula, a kao odgovor na zahtjeve klijenata, nedavno je pokrenuta internet cvjećarnica cvjecarnicaljubica.com sa dostavom cvijeća na području Zagreba i okolice.

Ona klijentima, s obzirom na dostupnost cvijeća u Zagrebu, nudi širu i raznolikiju ponudu buketa i aranžmana, od klasičnih buketa za one tradicionalnije, preko onih moderno aranžiranih ili minimalističkih, sve do cvijeća u kutiji, aranžmana u vazi, lončanica, prigodnih aranžmana poput adventskih vijenaca, te konačno, poklona uz cvijeće koji, u kombinaciji sa izabranim buketom i aranžmanom, daju dodatnu notu.

20. srpanj 2024 19:09