Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend po jednom čitatelju daruje masku, šator ili ručnik

06. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima, a za naše čitatelje pripremili smo još jedno ljetno darivanje  iz Decathlona.

TRIBORD EASYBREATH MASKA

Tribord Easybreath maska je inovacijski proizvod nastao kao rezultat istraživanja i razvoja stručnjaka u Decathlonu. Glavna prednost ove maske je u tome što omogućuje disanje pod vodom kao da ste na kopnu, a treba istaknuti i vidno polje od 180 stupnjeva, dihalicu koja sprječava ulazak vode te sistem protiv zamagljivanja. Više o proizvodu pronađite na www.decathlon.hr.

QUECHUA 2 SECONDS ŠATOR

Neovisno o tome bavite li se planinarenjem ili jednostavno idete na izlet sa svojom obitelji, Quechua 2 Seconds šator je idealno rješenje za svaku prigodu. Odlikuje ga postavljanje u dvije sekunde i jednostavno sklapanje te otpornost na ekstremne vremenske uvjete. Zbog svoje praktičnosti, lako je prenosiv što ga čini poželjnim društvom na svakom putovanju. Više o proizvodu pronađite na www.decathlon.hr.

NABAIJI RUČNIK OD MIKROVLAKANA

Nabaiji ručnik od mikrovlakana je praktičan proizvod za sve ljetne i vodene aktivnosti. Ovaj će vam ručnik pružiti udobnost i mekoću dok se brišete, a njegov sastav od mikrovlakana će se pobrinuti za brzo sušenje. Više o proizvodu pronađite na www.decathlon.hr.

Sretni dobitnici:

MASKA

Oto Rugaš, Čačinci

ŠATOR

Marina Fulir, Budinscina

RUČNIK

Mihaela Vargašević, Zagreb

 

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koje organiziramo do kraja kolovoza.

26. travanj 2024 07:09