Lider trend
StoryEditor

Palmers - sinonim za sofisticiranu vezu žene i donjeg rublja

19. Prosinac 2017.

Nježan dodir meke svile i fine čipke idealan su odabir za iznenađenje pod borom. Kada biraju svoje donje rublje, većina žena na prvo mjesto stavlja udobnost, ali u jednakoj mjeri žele biti zavodljive i senzualne svojim muškarcima u ovo doba godine, vrijeme darivanja i ljubavi.

>>>Glamurozna kolekcija donjeg rublja iz Palmersa

Stoga je Palmers, poznati brand donjeg rublja objedinio oba kriterija za nadolazeće dane darivanja i predstavio ženstveno donje rublje visoke kvalitete u kojem će  svaka žena zasjati s pravom dozom šarma i neodoljive privlačnosti.

Palmers  donje rublje čini kontrast između zimske idile i snažne senzualnosti naglašavajući pritom omiljene boje za ovaj dio godine, od vatrene crvene koja će zasigurno donijeti tračak sreće u novogodišnjoj noći do tajanstveno zavodljive crne prožete srebrnim nitima  ili  nježne bijele pronašli smo u  raskošnim modelima s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

Sexy ili romantično, kakvo donje rublje biste vi odabrali? Mi dajemo glas rublju koje savršeno utjelovljuje ženstvenost i sofisticirani seksipil.

>>>Palmers – idealan izbor za svakoga tko cijeni udobnost

Darivanje je već započelo, a ideje najboljih darova koji će izmamiti osmijeh na licu vaših ljepših polovica možete pronaći već sada u Pamers trgovinama.

21. svibanj 2024 16:07