Podcast
StoryEditor

Maja Fertalić: Tek u lošim situacijama shvatimo koliko smo snažni

20. Svibanj 2024.
Maja Fertalić
  • Bolest i poduzetništvo te uče istome: nikad ne odustaj
  • Barice su nastale jer na tržištu nisam našla snack koji smijem jesti
  • Kad vidite koliko danas koštaju peciva, zdrava hrana nije skupa

Osim s potresom i pandemijom, Maja Fertalić se te krizne 2020. morala suočiti s još loših vijesti: kompanija za koju je radila je prestala poslovati u ovom dijelu Europe, pa je dobila otkaz, saznala je da se njenoj majci vratio karcinom, a njoj dijagnosticirana multipla skleroza (MS).

Zvuči kao klišej, ali je Fertalić od serviranih limuna doista napravila – limunadu. Ili bolje reći, zdrave snack pločice Nutty Barice. Ove nutritivne pločice bez glutena, palminog ulja, soli i rafiniranih šećera danas se mogu kupiti na preko tisuću prodajnih mjesta i webshopu, a nedavno je kupcima predstavljen i njihov novi vizualni identitet.

S novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić ova je poduzetnica u Liderovu podcastu podijelila svoju priču o uspjehu, otkrila zašto je, umjesto zaposlenja, odabrala solo-biznis te kako je uspjela prevladati prepreke koje joj je život bacio pod noge. Koja je misija njenog brenda, čemu su je naučili dijagnoza, a čemu poduzetništvo te zašto svi trebaju voditi više brige o mentalnom i fizičkom zdravlju otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta.

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. 

17. lipanj 2024 15:20