Hrvatska
StoryEditor

Brend 360 od sada dostupan i na hrvatskom tržištu

14. Rujan 2021.
360 predstavljanje 
Tvrtka Bijelić Co. otvara nove prostore za međunarodno poznate brendove olakšavajući život hrvatskim građanima

.Hrvatsko je tržište postalo bogatije za još jedan brend iz područja inovacija pametnih uređaja i potrošačke elektronike. Naime, tvrtka Bijelić Co., koja je ovlašteni distributer vodećih svjetskih brendova, predstavila je na krovu Emmezete Žitnjak, novi brend na hrvatskom tržištu – 360.

S ciljem širenja svog poslovanja, tvrtka Bijelić Co napravila je daljnji iskorak u svojem 25 godišnjem poslovanju te je u svoj portfelj, uz mnogobrojne vodeće brendove na svjetskom tržištu, uvrstila brend 360.

360 Smart Life Grupa prisutna je na tržištu pod brendom 360, a stvara siguran i pametan život za ljude diljem svijeta. Tijekom dosadašnjih godina poslovanja stvorila je mnoge uspješne pametne proizvode iz područja kućne sigurnosti, pametnih domova, kao i pametnih nosivih predmeta. Kompanija iz godine u godinu ostvaruje stabilan rast, dok je poslovni prihod 360 Smart Life Grupe u prvoj polovici godine iznosio 5,470 milijardi kuna što je povećanje od 13,03 % u odnosu na prošlu godinu.

- Naša tvrtka je uzbuđena jer započinje suradnju s tvrtkom Bijelic Co za distribuciju branda 360. Vjerujemo da će Bijelic Co kao jedan od vodećih distributera odigrati važnu ulogu u donošenju naših inovacija na tržište Hrvatske, Slovenije i Crne Gore - istaknuo je Mark Mao, potpredsjednik Odjela za poslovanje s inozemstvom Grupe 360 ​​Smart life.

Predstavljajući brend 360 Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co. je rekao kako je naglasak poslovne strategije tvrtke na dovođenju i etabliranju novih brendova na domaće tržište.

 - Naglasak naše poslovne strategije i njene provedbe je na dovođenju i etabliranju novih brendova na naše tržište, brendova koji su itekako globalno poznati, a kojih u Hrvatskoj još nema. Tijekom proteklih 25 godina rada potvrdili smo da je put koji smo odabrali onaj pravi, a uz sve dosadašnje brendove, ponosni smo da je od danas i 360 dostupan na našem tržištu. I u narednom razdoblju očekuje nas mnogo posla jer ćemo hrvatskom tržištu nastaviti predstavljati nove brendove, kao i  mogućnosti koje oni pružaju. Također, želja nam je obogatiti ne samo hrvatsko, već austrijsko, crnogorsko i slovensko tržište, na kojima smo već etablirani - rekao je Bijelić.

Slobodan Školnik, predsjednik Uprave Emmezete je dodao kako su počašćeni što je dugogodišnji partner, tvrtka Bijelić Co, Emmezeti odlučio ustupiti predstavljanje na hrvatskom tržištu s novim brendom 360.

- Emmezeta kao maloprodajni lanac za uređenje doma, osim namještaja i dekoracija, u ponudi ima i široki izbor tehnike bez koje je život danas nezamisliv. Naši kupci znaju da kod nas mogu pronaći novitete, veliku ponudu i najbolje cijene. Unutar takve priče, uvođenje novog brenda 360 čini se kao idealan način da kupcima omogućimo da svoj dom, osim lijepog i uređenog, održavaju i čistim, uz najnovija tehnološka dostignuća - zaključio je Školnik.

02. ožujak 2024 03:25