Hrvatska
StoryEditor

Davor Bošnjaković novi je član Uprave Kraša

11. Prosinac 2020.
Davor Bošnjaković

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Kraša imenovan je novi član Uprave Davor Bošnjaković. Prije dolaska u Kraš bio je predsjednik Uprave Belja plus, a u Upravi Kraša bit će od 1. siječnja zadužen za područja proizvodnje i nabave.

- Dolazak u Kraš za mene je velik izazov, ali i čast koju ću nastojati opravdati davanjem doprinosa u jačanju tržišne pozicije kompanije i stvaranjem novih vrijednosti, poštujući njezinu tradiciju. Zajedničkim snagama možemo Kraš učiniti još jačim i uspješnijim i veselim se što ću imati priliku u tome sudjelovati -  izjavio je Davor Bošnjaković.

Davor Bošnjaković u Upravi se pridružuje predsjedniku Uprave Slavku Lediću i članici Uprave Mileni Vušak, a dosadašnji član Uprave Damir Bulić karijeru nastavlja u Krašu.

- Uz sve izazove s kojima se Hrvatska, kao i ostatak svijeta, u ovim trenucima suočava, fokus Kraša ostaje na unapređenju i modernizaciji poslovnih procesa, a osnaživanje Uprave ključan je čimbenik u ostvarenju poslovnih ciljeva uz daljnje jačanje svih Kraševih vrijednosti koje počivaju na stoljetnoj tradiciji. Kolegi Bošnjakoviću želim dobrodošlicu u Kraš i puno uspjeha u zajedničkom radu s drugim članovima Uprave. Kolegi Buliću zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i želim mu uspješan nastavak karijere u Krašu -  izjavio je Zoran Parać, predsjednik Nadzornog odbora Kraša.

29. veljača 2024 07:58