Hrvatska
StoryEditor

Lena Habuš nova je partnerica u Deloitteu Hrvatska

11. Listopad 2021.
Lena Habuš

Lena Habuš nova je partnerica u Deloitteu Hrvatska, a bit će zadužena za daljnji razvoj usluga financijskog savjetovanja u Hrvatskoj te korporativne financije u Deloitteovoj Central Europe South regiji, navodi se u priopćenju.

Na novu poziciju dolazi iz tvrtke Mlinar gdje je od studenog 2019. godine radila na poziciji članice Uprave za financije i poslovni razvoj te je uspješno rješavala sve poslovne izazove. U tranzicijskom razdoblju od šest mjeseci obnašala je i dužnost predsjednice Uprave Mlinara, gdje je bila fokusirana na stabilizaciju ukupnog poslovanja tvrtke u izazovnom poslovnom okruženju uzrokovanom globalnom pandemijom.

Lena je u Mlinar došla s pozicije partnera iz druge Big4 tvrtke gdje je vodila Odjel savjetovanja pri poslovnim transakcijama.

Diplomirana je ekonomistica, a MBA program završila je na uglednom američkom sveučilištu Columbia Business School u New Yorku.

Kroz godine rada, Lena se specijalizirala u pružanju savjetodavnih usluga međunarodnim i hrvatskim klijentima, a posebno u savjetovanjima pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranjima, dubinskim snimanjima te u procjeni vrijednosti tvrtki.

- Izuzetno mi je drago postati dio Deloitte tima te pridonijeti daljnjem rastu odjela za financijsko savjetovanje kako u Hrvatskoj tako i u regiji. Vjerujem da ću svojim znanjem i iskustvom nastaviti pružati najvišu moguću kvalitetu Deloitteovih usluga našim klijentima - istaknula je Habuš.  

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom, Lena će nedvojbeno dati značajan doprinos daljnjem jačanju i transformaciji poslovanja tvrtke kako na hrvatskom tržištu, tako i u regiji.

25. travanj 2024 22:03