Hrvatska
StoryEditor

Luc Cavelier novi je član Uprave i direktor prodaje u Bulb Technologiesu

30. Travanj 2021.
Luc Cavelier

Bulb Technologies, regionalni tehnološki lider u području digitalizacije i automatizacije procesa brige o kupcima i upravljanja korisničkim iskustvom, objavio je da se Luc Cavelier pridružuje njihovom timu na poziciji člana Uprave i direktora prodaje.

Cavelier je ujedno i potpredsjednik za međunarodnu prodaju M+ Grupe, tvrtke koja ima udio u Bulb Technologies, a od početka svibnja u Bulb Technologiesu vodit će prodaju na globalnoj razini. Na novoj će poziciji osigurati izvršno vodstvo, usmjerenje i viziju s ciljem usklađivanja s financijskim i strateškim ciljevima kompanije, a također će pomoći u postavljanju njezine buduće strategije, stoji u priopćenju.

Na taj će se način postići i unaprjeđenje cjelokupnog IT segmenta u ekosustavu M+ Grupe, kojem Bulb značajno doprinosi svojom sofisticiranom tehnologijom. – Želimo dobrodošlicu lideru Lucovog kalibra u vođenju našeg prodajnog tima. Lucovo impresivno iskustvo, kvalifikacije i ekspertiza pomoći će nam da odjel prodaje učinimo još većim i uspješnijim te stvorimo trajan utjecaj na globalnoj razini. Ujedno ćemo zasigurno osnažiti fokus na međunarodni rast Bulba, koji se u posljednjih petnaest godina pozicionirao kao regionalni tehnološki lider - izjavio je Vedran Rezar, predsjednik Uprave Bulb Technologiesa.

- Čast mi je što sam imenovan direktorom prodaje i članom Uprave Bulb Technologiesa te se veselim radu na izgradnji naše strategije ‘Jedan tim, jedna vizija, jedan cilj‘ kojom ćemo razviti novu dimenziju upravljanja korisničkim iskustvom. Oduševljen sam što ću surađivati s drugim stručnjacima Bulb Technologies koje sam imao priliku upoznati kao izvrsne timske igrače koji promiču inkluzivnu i timsku atmosferu i koji me neprestano motiviraju da radim najbolje što mogu - rekao je Luc Cavelier, direktor prodaje Bulba.

Iza Luca Caveliera više je od 30 godina iskustva u poslovnom razvoju u industriji kontaktnih centara u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. S obzirom na izuzetno iskustvo i činjenicu da je aktivno sudjelovao u projektima robotske i inteligentne automatizacije procesa na globalnoj razini, Cavelier se pokazao idealnim kandidatom za poziciju. Očekuje se da će doprinijeti snažnijem pozicioniranju Bulba na međunarodnim tržištima kao i daljnjem razvoju Bulbove inovativne platforme Cempresso u području napredne automatizacije i digitalizacije procesa.

Bulb Technologies osnovan je 2006. godine u Zagrebu i od tada podržava digitalne transformacije u velikim poduzećima. Osim kompetencija za integraciju sustava u najsloženijim mrežnim okruženjima s više dobavljača, tvrtka omogućava potpunu digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa s fokusom na korisničku podršku i komunikaciju s kupcima.

Kompanija je dosad osigurala dva kruga financiranja. Fond Venture Capital investirao je 2017. u Bulb Technologies kako bi podržao globalno širenje platforme Cempresso i drugih Bulbovih proizvoda. Ranije ove godine Bulb je osigurao investiciju vrijednu 7 milijuna eura zahvaljujući strateškom partnerstvu s M+ Grupom, najvećim neovisnim pružateljem usluga iz sektora BPTO (Business Process and Information Technology Outsourcing – outsourcing poslovnih procesa i informacijske tehnologije) u srednjoj i istočnoj Europi te Maloj Aziji. To je strateško partnerstvo Bulbu osiguralo snažnog partnera kao i financiranje za daljnji rast i širenje tržišta.

Reference Bulb Technologiesa danas uključuju neke od vodećih pružatelja usluga u regiji poput Telekoma Austria, Deutsche Telekoma i United Groupa. Kompanija se specijalizirala za upravljanje telekom uslugama, automatizaciju procesa korisničke podrške i upravljanje znanjem.

28. siječanj 2023 18:11