Hrvatska
StoryEditor

Rezervirajte datume – 9. i 10. lipnja u Splitu će se održati Green Future konferencija

21. Prosinac 2021.
Budite dio konferencije godine na najaktualniju temu današnjice, o kojoj ovisi kakvo poslovanje i kakav život ćemo imati sutra, te kakvu budućnost ćemo ostaviti generacijama nakon nas

Green Future konferencija, koja će se održati 9. i 10. lipnja u Splitu, donijet će teme iz područja okoliša, energije i e-mobilnosti, a cilj joj je okupiti globalne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, znanstvenike i ostale dionike iz sektora održivog razvoja te potaknuti inovacije i investicije u nove tehnologije koje jamče održivost bez otiska na prirodu i klimu.

Zelena tranzicija nije prijetnja, već prilika da u godinama koje slijede promijenimo način na koji poslujemo i živimo, a konferencija je ujedno i prilika da naučimo što sve zelena tranzicija uključuje, kako tehnologija može pomoći, te da se upoznamo s međunarodnim primjerima dobre prakse i izvorima financiranja koji su na raspolaganju za ostvarenje globalnih i EU ciljeva po pitanju održivog razvoja.

Konferenciju, koju organizira splitska tvrtka Green Summit, podržavaju dvije hrvatske tech kompanije - cijelo događanje je 'powered by' Rimac Group, dok je 'challenge partner' natjecanja startup-ova Infobip. Organizacijski partneri konferencije su splitske tvrtke Profico, digitalna agencija s dugogodišnjim iskustvom u razvoju tehnoloških alata iz područja pametnih gradova, te Vajt, nagrađivana PR boutique agencija za odnose s javnošću. Događanje podržava i Grad Split.

Početkom 2022. godine započet će predstavljanje govornika, a u međuvremenu zapišite ove datume i na vrijeme planirajte biti dio događanja koje će okupiti najbolje iz Hrvatske i otvoriti pogled u najinovativnije prakse, proizvode, politike i izvore financiranja na razini EU.

17. svibanj 2022 13:13