Hrvatska
StoryEditor

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia - Kako se danas šopingira u modnom gradiću na otvorenom?

13. Svibanj 2020.
Designer Outlet Croatia

Ljubitelji shoppinga i modnih trendova ponovno imaju mogućnost zaviriti u ponudu preko 100 fashion i lifestyle brendova koje nudi modni gradić na otvorenom, Designer Outlet Croatia. Od subote, 9.5. radno vrijeme centra biti će od 10 do 20 sati, a od 11.5. otvaraju se i ugostiteljski objekti unutar centra, naravno, uz provođenje propisanih sigurnosnih mjera.

Već otprije poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i šarmantnom ugođaju modnog gradića, Designer Outlet Croatia danas svojim posjetiteljima nudi novo iskustvo shoppinga na otvorenom u još sigurnijim uvjetima. S obzirom da je riječ o centru na otvorenom uz puno prostora, čekanja na ulasku u centar nema, no trgovine unutar centra ograničile su broj kupaca kako bi se svi mogli pridržavati propisane fizičke udaljenosti od 2 metra. Bez obzira na provođenje mjera zaštite, pred trgovinama nema čekanja, osim iznimno u dvije do tri velike trgovine. Trgovci i osoblje centra obavezni su nositi maske, a pri ulasku u trgovine za kupce je obavezna dezinfekcija ruku. U javnom prostoru centra postavljeni su punktovi za dezinfekciju, kao i sigurnosne preporuke za posjetitelje.

Isprobavanje odjeće je moguće u većini trgovina i kontrolirano je od strane trgovaca koji nastoje posjetiteljima kupnju učiniti što jednostavnijom. Sukladno mjerama zaštite, isprobana odjeća prije povratka u trgovinu ostaje 5 dana u izolaciji, a odjeća koju nije moguće isprobati prije kupovine naknadno se može vratiti uz povrat novca. Ipak, senzacionalna ponuda povodom ponovnog otvaranja nudi širok izbor aktualnih proljetnih trendova, ali i onih koje jedva čekamo nositi u nadolazećoj ljetnoj sezoni.

Iako shopping danas izgleda nešto drugačije od uobičajenog, Designer Outlet Croatia  čini se kao savršena destinacija jer nam uz ugodnu šetnju na svježem zraku omogućuje i kupovinu uz neodoljive popuste kojih smo se zadnjih dana zaželjeli.

Sve informacije o ponudi centra i sigurnosne preporuke za posjetitelje dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

19. lipanj 2024 03:50