Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: iNovine dobile Upravu, povratak vlasnika Birina na čelo Nordprodukta, promjene u Baby centeru…

20. Kolovoz 2021.
Stanko Birin

Tvrtka iNOVINE dobila je Upravu, kojoj je na čelu dosadašnji direktor Jurica Jurič, a Bojan Brajković imenovan je za novog člana Uprave.

Vlasnik NORD PRODUKTA iz Samobora Stanko Birin vratio se na čelo kompanije (bio je direktor do 2012.) umjesto Krešimira Hazlera, koji je na čelu tvrtke bio prethodne dvije godine. Uz dosadašnjeg prokurista, bivšeg člana Uprave i direktora Krunoslava Dekanića, prokuru je dodijelio i Jadranki Carin. Novi predsjednik NO-a, umjesto Stanka Birina, je Marsel Birin, a u tročlanom NO-u ostale su zamjenica predsjednika NO-a Irijanda Birin i članica NO-a Sara Birin.

Dosadašnja prokuristica BABY CENTERA Tadeja Šteharnik nova je direktorica umjesto Marijana Bevka i Marije Bevk, i na toj se poziciji pridružila Matjažu Marinšeku. Svi četvero menadžeri su matične slovenske kompanije koja upravlja lancem trgovina s proizvodima za trudnice i djecu. Ta je tvrtka promijenila naziv iz BABY CENTER TRGOVINA u AKIDS TRGOVINA, pa je u Sudskom registru upisan i taj novi naziv vlasnika zagrebačkog BABY CENTERA. Šteharnik je prokuru zamijenila direktorskom pozicijom i u tvrtki BUBAMARA SVE ZA DJECU. Ta tvrtka iz Pustodola Začretskog (Sveti Križ Začretje) sad je također u vlasništvu AKIDS TRGOVINE, koja je preuzela dosadašnjeg vlasnika, drugu slovensku tvrtku PIKAPOKA, nakon čega je ova izbrisana iz Sudskog registra.

Daniel Peršić pridružio se Aleksandru Počivašeku na direktorskoj poziciji u A-ANTICUSU umjesto Mihe Debevca, a Antonu Krivaku dodijeljena je prokura. Iste promjene odnose se i na tvrtku kći ANTICUS FLOTA.

Harald Aichberger nije više prokurist u tvrtki C&A MODA TRGOVINA.

Giacomo Disarò novi je član Uprave tvrtke ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU SISAK (nekadašnja VALJANOVICA CIJEVI SISAK).

Vlasnik tvrtke NEVA LOGISTIKA Miroslav Nevajda prepustio je direktorsku poziciju dosadašnjem prokuristu Miri Nevajdi, a sjedište tvrtke preseljeno je iz Jastrebarskog u Ježdovec (Zagreb).

Zaključen je skraćeni stečajni postupak za DRVNU INDUSTRIJU NOVA GRADIŠKA u vlasništvu Katarine Valentić. Ona je i upravljala tvrtkom koja je izbrisana nakon stečaja zbog dugova od 2,2 milijuna kuna, od čega je porezni dug (bio) 915 tisuća kuna.

25. travanj 2024 18:32