Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vjerovnici Slavonije Županja otpisali 90% potraživanja, smjena na čelu Hotela Baška Voda, Franciska Dodić nije više direktorica...

04. Kolovoz 2021.
Marinko Zadro

Potvrđen je predstečajni sporazum za SLAVONIJU ŽUPANJA. Vjerovnici su pristali na otpis čak 90% od 55 milijuna kuna potraživanja. Preostali dug od oko 5,5 milijuna kuna bit će im isplaćen jednokratno, osam godina nakon pravomoćnosti sporazuma. Tvrtka je u većinskom vlasništvu SLADORANE čiji je vlasnik VIRO TVORNICA ŠEĆERA pod kontrolom Marinka Zadre.

Daliborka Ulemek nova je direktorica HOTELA BAŠKA VODA umjesto Jakše Medića.

Franciska Dodić nije više direktorica u ZLATARNAMA DODIĆ, pa tvrtkom ponovo samostalno upravlja Filip Dodić, koji je u veljači 2019. preuzeo vlasništvo od Paška Dodića.

Tihana Kuterovac podnijela je ostavku na članstvo u NO-u ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPE.

Ranko Ćorluka novi je član NO-a ĐURE ĐAKOVIĆA INDUSTRIJSKIH RJEŠENJA umjesto Emine Lujić.

Céline Lauverjat dodijeljena je prokura u VJETROELEKTRANI RUDINE.

Maja Malnar, koja je i dosad bila u NO-u RIJEKE PLUS, imenovana je zamjenicom predsjednika NO-a, a Nenad Ristić novi je član NO-a.

Siniša Stanojević novi je direktor u SCHWARZMÜLLER CROATIJI. 

Andreja Moguš i Tanja Prodanović nove su prokuristice u DOHELU umjesto Snježane Ivaniš i Roka Vehovca.

Inga Tomašević pridružila se kao suvlasnica Emilu Tomaševiću, osnivaču tvrtke ULTRA iz Splita koja se bavi djelatnošću nautike i jedriličarskih komercijalnih aktivnosti. Ujedno su ULTRI pripojili svoju drugu tvrtku, putničku agenciju ULTRA-JEDRENJE.

Tomislav Kamenski pridružio se bratu Domagoju Kamenskom kao direktor u KAMGRAD OBJEKTIMA Dragutina Kamenskog, koji je i prokurist.

Siniša Vugrek novi je direktor u obiteljskoj tvrtki ELCON iz Varaždina.

Davor Sever novi je direktor M SAN NEKRETNINA umjesto Dragana Stojanovića.

Alessandro Paroli novi je član NO-a CRVENE LUKE iz Biograda na Moru umjesto Elija Prodija.

Jadranka Nosić nova je članica NO-a BRODOGRADILIŠTA PUNAT umjesto Antea Parčića.

Potvrđen je predstečajni sporazum za braniteljsku zadrugu UNITA iz Vinkovaca (upravitelj Davor Pavelić). Vjerovnici (Porezna uprava - 21,4 milijuna kuna i ENDI iz Vinkovaca - 10,8 milijuna kuna) pristali su na otpis 20 posto potraživanja, a ostatak će dobiti u 60 mjesečnih rata.

Goran Krajina i Gordana Andrić Jerković novi su članovi Uprave tvrtke za sportsko klađenje TIPICO SPORTS SERVICES iz Slavonskog Bord umjesto opozvane Ivke Pavlović Petrić.

Aleksandar Lazinica, članica Uprave Sara Uhač i Jole Petrov preuzeli su vlasništvo IN TECHA iz Rijeke od britanskog INTECHOPENA.Domagoj Lovrić novi je direktor požeškog KOMUNALCA umjesto Tomislava Didovića. Tomislav Čočić ušao je u NO umjesto Darija Lončarevića.

Dosadašnji prokurist tvrtke ORTO REA iz Jalkovca (Varaždin) Ivan Bulat novi je suvlasnik umjesto Alenke Budan. Boris Budan nije više predsjednik Uprave, pa tvrtkom koja se bavi uvozom medicinskih i ortopedskih pomagala sad upravljaju stari i novi suvlasnik, Dalibor Babić i Ivan Bulat.

Borislav Briševac novi je član NO-a tvrtke za vodoopskrbu i odvodnju PRIVREDA iz Petrinje umjesto Silvija Jagića.

16. travanj 2024 11:41