Svijet
StoryEditor

Crypto.com i ‘I PROMISE‘ se udružili u pokretanju edukacija o kriptovalutama

31. Siječanj 2022.

Kripto mjenjačnica Crypto.com udružila se sa zakladom obitelji Lebrona Jamesa kako bi pokrenula edukacijske tečajeve o kriptovalutama u rodnom gradu popularnog košarkaša Akrou, u državi Ohio.

Višegodišnji ugovor, čiji uvjeti nisu objavljeni, znači da Crypto.com ne samo da će financijski podržati program I PROMISE zaklade, već će razviti i sadržaj specifičan za Web3 za studente koji žele ostvariti prednost u industriji blockchaina u nastajanju.

- Blockchain tehnologija revolucionira naše gospodarstvo, sport i zabavu, svijet umjetnosti i način na koji surađujemo jedni s drugima. Želim osigurati da zajednice poput ove iz koje dolazim ne budu zapostavljene - kazao je James u priopćenju.

Zaklada trenutno pomaže više od 1.600 studenata u nepovoljnom položaju na području Akrona i pruža im obuku, resurse i mentorstvo kako bi pomogla u podizanju gradskih stopa diplomiranja.

Oko 1.100 studenata zaklade upisano je u program I PROMISE, koji učenicima trećih razreda pruža savjete o temama koje se odnose na osobno zdravlje, motivaciju i socijalizaciju.

Ovo nije prvi put da se Jamesov svijet sudario s Crypto.com.

Još u studenom, mjenjačnica je platila 700 milijuna dolara za prava imenovanja Lakersove domaće arene, Staples Center, na dvadeset godina. Stadion se od nedavno zove Crypto.com Arena.

Iznos zasjenjuje rivalski ugovor FTX-a vrijedan 135 milijuna dolara koji je postignut prošlog ljeta u kojem je FTX kupio prava imenovanja Miami Heat arene na 19 godina.

Crypto.com-ov token (CRO) skočio je za 30 posto i dosegnuo najvišu razinu na dan dogovora s Lakers arenom. Nastavio je rasti tjedan dana, a 24. studenog 2021. postavio je all-time high od 0,97 dolara.

Token je u međuvremenu pao za gotovo 60 posto u odnosu na svoj vrhunac, kao i većina kriptovaluta od početka godine.

20. travanj 2024 05:06