Svijet
StoryEditor

Platformom Fast-Track DHL ušao u glazbene vode

22. Srpanj 2021.
Abbey Road Studios

Svjetski pružatelj ekspresnih poštanskih usluga DHL Express ugovorio je suradnju s globalno poznatom glazbenom grupacijom Universal Music Group (UMG) i na tržište stavio novu platformu Fast-Track. Riječ je o inicijativi da se podrže mladi talentirani glazbenici na začecima karijere te da se njihova umjetnička ostvarenja, ali i pričice iz života distribuiraju širom svijeta.

'Fast-Track program je progresivna inicijativa s ciljem pružanja  glazbe budućnosti već danas. Na širem planu, program za cilj ima i zbližavanje glazbenika i fanova uz omogućavanje inovativnih digitalnih pristupa nastupima, jedinstvenim sadržajima, ekološkim inicijativama, te još mnogo toga. Fast-Track, jednostavno rečeno, teži plasiranju i pristupu nezaboravnim glazbenim iskustvima', stoji u priopćenju DHL-a.    

Pristup sadržajima na platformi bit će non-stop otvoren, a projekt udružuje i legendarne UMG-ove glazbene studije Abbey Road iz Velike Britanije i Capitol iz SAD-a.

- Abbey Road je već desetljećima etabliran kao platforma za razvijanje novih talenata i bezbroj je glazbenih ikona karijeru započelo baš u našem studiju. Kroz suradnju s DHL-om predano ćemo raditi na tome da glazba fanovima postane što dostupnija, posebice u ovo doba izoliranosti - kazao je Jeremy Huffelman, generalni menadžer studija Abbey Road.

Program Fast-Tracka započet će koncertom glazbenice i kantautorice Zoe Wees iz Hamburga koja se proslavila prošle godine debitantskim hitom 'Control'. Osim streaminga na platformi, njezin će nastup studio Abbey Road ovjekovječiti na vinilu, a fanovi će preko Fast-Tracka moći naručiti tu specijalnu ediciju koju će im dostaviti DHL.

image

Zoe Wees

foto

- Zahvaljujući DHL-ovom Fast-Tracku i njihovoj pomoći pri prijenosu mog prvog nastupa u ulozi headlinera, dobila sam priliku nastupati u rodnome gradu dok će me istovremeno gledati cijeli svijet - veseli se Zoe Wees.

U ovoj godini očekuje se još sličnih događanja, a u suradnji s Capitol Studijom iduće će se godine program proširiti i na azijski kontinent. 

25. travanj 2024 19:14