Što i kako
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi nadzornik Combisa, novi direktor Ubera, promjene kod Buljubašića...

19. Veljača 2020.
Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis novi je predsjednik NO-a Combisa

Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis novi je član i predsjednik NO-a COMBISA umjesto Saše Kramara, koji je nedavno prešao iz HT-a u SPAN.

Sebastian Serge Dupont novi je direktor u UBERU CROATIA i pridružio se Francoisu Pascalu Chadwicku, koji je na toj poziciji od 2017., a od kolovoza 2018. bio je jedini direktor UBERA u Hrvatskoj. Ispred Ubera najčešće u javnosti istupa Davor Tremac kao generalni menadžer za jugoistočnu Europu.

Tvrtka GOLDEN AGE RESIDENCES s Malte izašla je iz vlasničke strukture SPLITSKE KUĆE ZDRAVLJA. Suvlasnici su sad jedini član Uprave Tomislav Buljubašić i BANKA SPLITSKO-DALMATINSKA u stečaju, u kojoj je najveći udjelničar Juroslav Buljubašić (46,29%).

Tomislav Burzelić novi je zamjenik predjednika NO-a VODOPRIVREDE – NOVA GRADIŠKA umjesto Damira Nikića.

Direktor i suvlasnik ZVIBORA iz Zagreba Zvonimir Čačić preuzeo je suvlasnički dio od pok. Borke Čačić.

Matija Grabar, Mia Kalajdžić, Mia Kanceljak i Ivan Ivandić novi su partneri u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU BARDEK, LISAC, MUŠEC, SKOKO, koje sad ima 11 partnera.

Viktor Rudman novi je direktor VODOPRIVREDNIH USLUŽNIH DJELATNOSTI umjesto Filipa Kovačevića, koji je bio na čelu te tvrtke kćeri HRVATSKIH VODA od 1996.

Vlasnik i direktor MILL SERVICEA Daniele Bellio opozvao je nekadašnjeg suvlasnika Lorenza Spezzamontea s direktorske pozicije.

Irvin Badurina novi je član uprave EUROMODULA. Prije toga bio je godinu dana član Uprave RIJEKA TRANSA, čiji vlasnik Igor Pranjić sad opet vodi tvrtku uz podršku prokurista Ilije Pranjića.

Božica Oštrić nije više članica Uprave sistem-integratora O2 iz Zagreba.

Vlatko Klisurić novi je direktor ANAGALISA iz Podgorača umjesto Marija Sedlačeka, koji je na tu poziciju privremeno uskočio nakon dugogodišnjeg direktorovanja Damira Matkovića. Sedlaček je inače direktor ANAGALISOVE tvrtke majke, PAPUKA iz Našica, koja je u većinskom vlasništvu MLINA I PEKARA iz Siska, odnosno obitelji Plodinec.

Zoran Vuk izašao je iz partnerstva u BDO CROATIJI iz Zagreba.

Nada Jurišić pridružila se Blaženki Križanec u Upravi NKD MODE iz Zagreba.

Ivan Milek novi je direktor UNIKOMERCA iz Zagreba umjesto Vilka Mileka.

23. travanj 2024 04:41