Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene prijave za projekt Effectus School of Skills namijenjen studentima i poduzetnicima

13. Veljača 2023.

Europska komisija i Europski parlament 2023. su proglasili Europskom godinom vještina s ciljem promicanja učinkovitih ulaganja u vlastito usavršavanje kako bi se svim građanima Europske unije pružila potpora za kvalitetan osobni i profesionalni razvoj.

U skladu s tim, Effectus udruga mladih zajedno sa Centrom za istraživanje i razvoj pokreće projekt ‘Effectus School of Skills‘ u kojem organiziraju besplatne radionice za mlade kako bi savladali vještine potrebne prilikom zapošljavanja.

Sukladno tome, program Effectus Winter School of Skills upoznaje polaznike s deset ključnih vještina koje Svjetski gospodarski forum već zadnjih desetak godina ističe kao vještine koje poslodavci najviše traže, a koje se najteže pronalaze kod potencijalnih zaposlenika.

Besplatne radionice namijenjene su za poboljšanje aktivnog i strateškog učenja, razvoj kreativnog i kritičkog mišljenja, za razvoj inovativnosti i ideacija, stjecanje vještina vođenja, obrazovanje o umjetnoj inteligenciji i cyber izazovima te raznih drugih vještina.

Polaznike će podučavati predavači na visokoškolskim i poslovnim programima baš kao i konzultanti, a prijaviti se do 15. veljače mogu studenti, studentska udruženja, poduzetnici baš kao i oni koji to žele postati, ali i svi drugi kojima je cilj stjecanje novih znanja i vještina.

19. travanj 2024 03:38