Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Jasminka Horvat Martinović odlazi s mjesta predsjednice uprave Wiener osiguranja

28. Lipanj 2023.
Jasminka Horvat Martinović

Nakon 10 godina rada u Wiener osiguranju VIG, Jasminka Horvat Martinović krajem lipnja odlazi s funkcije predsjednice Uprave Društva, koju je obnašala od 2018. godine. Kako je navedeno u priopćenju, od 1.7.2023. Društvo će voditi dosadašnji članovi Uprave Tamara Rendić i Božo Šaravanja.

U 10 godina rada u Wiener osiguranju, Horvat Martinović je zajedno s timom postigla izvrsne poslovne rezultate te se za vrijeme njenog mandata Wiener osiguranje pozicioniralo u sam vrh osiguratelja na hrvatskom tržištu. Unatoč brojnim izazovima, poput potresa i pandemije, Društvo je pokazalo otpornost te je 2021. nagrađeno i Zlatnom kunom, a napori Horvat Martinović i njenog tima rezultirali su priznanjem za managera godine od strane CROMA-e i udruge MBA Croatia u 2020. godini.

– Zahvalni smo na doprinosu koji je Jasminka Horvat Martinović dala Wiener osiguranju i VIG grupi u proteklih 10 godina te joj želimo puno uspjeha u daljnjem karijernom putu – rekao je Peter Höfinger, član Uprave Vienna Insurance Group i predsjednik Nadzornog odbora Wiener osiguranja VIG u Hrvatskoj.

20. svibanj 2024 05:29