Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Marijana Knežević Tudić pridružuje se Halamiću, Mülleru i Mutiću u Upravi Kraša

12. Travanj 2024.
Marijana Knežević Tudićfoto Krasnodar Persun

Marijana Knežević Tudić imenovana je za novu članicu Uprave Kraša na današnjoj sjednici Nadzornog odbora, s početkom četverogodišnjeg mandata od 15. travnja 2024. godine. Knežević Tudić dolazi s mjesta direktorice Službe centralne nabave u Krašu, a u svojem će resoru biti zadužena za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu te investicije.

Na sjednici Nadzornog odbora utvrđeno je da će Mario Müller kao član Uprave preuzeti odgovornost za resor prodaje i marketinga.

To je već treća promjena u Upravi Kraša u posljednjih godinu dana. Podsjećamo, nakon što je u prosincu prošle godine Damir Bulić otišao s mjesta člana Uprave Kraša, na njegovo je mjesto tada imenovan Filip Mutić. Prije godinu dana bivši predsjednik Uprave Slavko Ledić podnio je ostavku na tom mjestu, a njega je na čelu Kraša zamijenio Allen Halamić.

Knežević Tudić nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave.

- Nakon što sam provela gotovo dvadeset i pet godina života u Krašu, usudila bih se reći da ga poznajem u dušu, no svjesna sam odgovornosti pozicije koju ona nosi, pogotovo u trenucima kad se cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine. Ipak, dobro znam da je snaga Kraša u njegovoj tradiciji i kvaliteti, vjernosti potrošača i predanosti zaposlenika, te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i u ovim izazovnim trenucima, kao i dosad, uspjeti zadržati stabilnost poslovanja te nastaviti razvijati kompaniju dalje s naglaskom na investiranje u proizvodnju i naše ljude - izjavila je Knežević Tudić.

24. svibanj 2024 14:26