Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Nova investicija Adria Dental Grupe: pripojila Polikliniku Rident i laboratorij Ridental

09. Lipanj 2022.
foto Miljenko Hegedic

Adria Dental Grupa nastavila je s rastom ovog puta investiravši u Polikliniku Rident, najveću polikliniku u Hrvatskoj. Poliklinika Rident ima dvije poliklinike u Rijeci i Poreču te dentalni laboratorij Ridental, koji je najveći dentalni laboratorij u Hrvatskoj.

Ova investicija prati prošlogodišnje investicije u zagrebačku Polikliniku Arena, Salonu Dental i dentalni laboratorij Vladimir Tešija iz Solina, a novim prezimanje je Grupa utvrdila poziciju najveće dentalne grupacije u Hrvatskoj i regiji.

Grupa ima više od 350 zaposlenih, više od 60 ordinacija i preko 140 stručnjaka dentalne medicine, s godišnjim prihodima iznad 25 milijuna eura. U sastavu grupe su 4 klinike i 4 laboratorija (Zagreb, Solin, Rijeka i Poreč), s planom dodatnog regionalnog širenja do kraja godine.

- Zadovoljni smo što su u Poliklinici Rident prepoznali našu viziju razvoja i odlučili postati dio Adria Dental Grupe. Zajednički nastup će omogućiti dodatna ulaganja u razvoj poslovanja naše Grupe, uključujući i pristup tehnologijama i opremi koje diktiraju nove trendove u ponudi dentalnih usluga - izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Nadzornog odbora Adria Dental Grupe.

- Izrazito smo ponosni što se Adria Dental Grupi priključila najveća poliklinika s naših prostora, ali i prostora regije. Na taj smo način postali snažniji za još jednu vrhunsku polikliniku, a sve s ciljem da našim pacijentima osiguramo najviše standarde kvalitete usluga, s timom vrhunskih stručnjaka i najmodernijom tehnologijom. Sad ćemo još lakše  pratiti najnovije metode i usluge u dentalnoj medicini, a vjerujem da će to, kao i uvijek dosad, naši pacijenti znati prepoznati - izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Grupe.

- Drago mi je što naša poliklinika, s timom vrhunskih stručnjaka, postaje dijelom Adria Dental Grupe. Ulaskom u još veću grupaciju dobivamo priliku za dodatno jačanje i pozicioniranje na tržištu te daljnji razvoj klinike i njenih djelatnika. A upravo je snažan fokus na djelatnike i kvalitetu omogućio da postanemo jedna od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih privatnih stomatoloških poliklinika u Hrvatskoj, što su u konačnici prepoznali i u ADG-u - naglasio je Željko Miljanić, koji je prije 19 godina osnivao Ridenta.

16. travanj 2024 00:10