Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Češki fond preuzeo Marinu Trogir, Vindija pripojila Pekarnicu Laticu, promjene u NO-u Optima telekoma…

12. Kolovoz 2022.
Danko Končar
 
Ciparska tvrtka EMMA SIGMA iza koje stoji češki fond EMMA CAPITAL preuzela je SERVISNI CENTAR TROGIR od BRODOTROGIRA. Dosadašnja tvrtkina prokuristica Paulina Ilić imenovana je novom predsjednicom Uprave, Radim Haluza i Nenad Jurić postali su novi članovi Uprave, a Danko Končar napustio je Upravu tvrtke koja upravlja Marinom Trogir. Češki fond u Hrvatskoj je investirao u kladionice SUPER SPORT i novigradsku MARINU NAUTICA.
 
VINDIJA je pripojila još jednu svoju tvrtku, PEKARNICU LATICU.
 
Skupština TELEMACHA HRVATSKA odobrila je smanjenje temeljnoga kapitala za 75 tisuća kuna pa je osnovana nova tvrtka TELEMACH TOWER. Također, nakon što je OT − OPTIMA TELEKOM iz dioničkog društva strukturu promijenio u društvo s ograničenom odgovornošću, TELEMACH HRVATSKA je od jedinog dioničara postao njegov jedini vlasnik. Mislav Galler, Emil Bulić, Adrian Josip Ježina i Nenad Šlibar imenovani su novim članovima NO-a OT-a OPTIME TELEKOMA umjesto Damira Topića, Marija Krke, Dine Salapić i Dominika Glavine
 
Ana Brakus postala je nova članica Uprave UNICREDIT LEASINGA CROATIA.
 
Dosadašnja članica NO-a GRADSKE PLINARE ZAGREB Gordana Buturajac postala je nova zamjenica predsjednika NO-a umjesto Matije Subašić-Maras, a Filip Jurišić imenovan novim članom Odbora. 
 
Rikardo Gregov i Danijel Jerman postali su novi članovi NO-a opatijskih LIBURNIA RIVIERA HOTELA umjesto Helene Masarić i Domijana Mršića.
 
Tvrtka BMD STIL pridružila se Zlatku Hercigonji u vlasničkoj strukturi zagrebačkog IZOLAMONTA, a Mario Bedeković postao je novi direktor. 
 
Drago Hodak postao je član NO-a VODOPRIVREDE DARUVAR. 
 
Slovenska tvrtka KALČEK u vlasništvu Dominika Ćibarića preuzela je vlasništvo nad zagrebačkim GARDENOM od Romine Ćibarić i talijanske tvrtke ECORNATURASI' S.p.A, a Marina Vučković Zrnec pridružila se Ćibariću na direktorskoj poziciji.  
Tomislav Dugeč preuzeo je mjesto člana Uprave splitskog ING-ATESTA od Tonćija Kristića
25. travanj 2024 23:29