Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi HDZ-ovac na čelu Hrvatskih šuma, smjena u Ikeinom Designer outletu Croatia…

13. Prosinac 2022.
Uprava Hrvatskih šuma: Igor Fazekaš, Nediljko Dujić i Ante Sabljić

U Sudskom je registru potvrđeno da je Nediljko Dujić imenovan novim predsjednikom Uprave HRVATSKIH ŠUMA umjesto Krunoslava Jakupčića, koji je na toj poziciji preživio aferu Vjetroelektrane, u kojoj je bio osumnjičen. Na ovom se natječaju nije ponovo kandidirao i odlazi u mirovinu. Dujić je više od 24 godine bio gradonačelnik Skradina, u prošlome je mandatu bio saborski zastupnik HDZ-a. Prošle je godine izabran za vijećnika u  Skupštini  Šibensko-kninske županije, a sad je taj mandat stavio u mirovanje. Zadnjih je zadnjih pet godina bio zaposlen kao savjetnik Uprave Hrvatskih šuma za EU projekte, razminiranje i zaštitu od požara. Novi mandat u Upravi dobili su Ante Sabljić i Igor Fazekaš.

Milen Mitkov Gentchev postao je novi predsjednik Uprave IKEINE tvrtke DESIGNER OUTLET CROATIA umjesto Cindy Marite Gabrielle Andersen, koja je na toj poziciji bila od prošle godine. 

JADRANSKI NAFTOVOD pripojio je tvrtku JANAF – UPRAVLJANJE PROJEKTIMA.

Anđelka Dessardo napustila je mjesto članice Uprave opatijskog AURO DOMUSA.

Husnija Bajrić i Begija Bajrić preuzeli su vlasništvo METALPRODUKTA od Alena Bajrića.

BERNER OMNICHANNEL TRADING HOLDING preuzeo je vlasništvo nad zagrebačkim BERNEROM od BERNER TRADING HOLDINGA GMBH.

Zagrebačka tvrtka VERBUS IT na temelju ugovora o pripajanju pripojila je tvrtku ZONA LIFE.

Želimir Curiš postao je novi direktor KOMUNALIJA iz Čazme umjesto Ivana Beljana.

Dosadašnji direktor zagrebačkog CADCAM DESIGN CENTARA Zlatko Šimunec preimenovan je u predsjednika Uprave, a Marijana Topić Domić imenovana je novom članicom Uprave.

Robert Boljunčić postao je novi član Uprave pulskog AQUADACA umjesto Zorana Rojnića, a Veljku Brečeviću ukinuta je prokura u tvrtki.

Ilija Rašić, koji dosad bio prokurist GRAĐENJA RAŠIĆ, imenovan je novim direktorom tvrtke.

Franciscus Willem Josephine Johannes Welman postao je novi direktor tvrtke TMF CROATIA umjesto Jurja Gerženija i Krešimira Proface.

Ljiljana Pavlović postala je nova članica NO-a ČISTOĆE ŽUPANJA umjesto Marijane Zubak.

Anton Grigoryev napustio je mjesto predsjednika Uprave BIOPLIN PROIZVODNJE iz Svetog Petra Orehovca. Dosadašnji član NO-a Janez Cerar postao je predsjednik NO-a umjesto Olega Maksimova, David Voršič imenovan je njegovim zamjenikom umjesto Artema Kazina, a Đurđa Jakovljev postala je nova članica NO-a.

17. travanj 2024 16:22