Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi nadzornici Međimurje plina, pojačanje u Emmezeti, smjena na čelu labinskog MCZ-u…

08. Kolovoz 2022.
Zoran Horvatfoto Pixsell

Zoran Horvat imenovan je novim zamjenikom predsjednika NO-a MEĐIMURJE-PLINA iz Čakovca umjesto Ksenije Novak. Saša Rakić, Damir Novak, Josip Šegović, Tihomir Srša i Sandra Požgaj-Jambrošić postali su novi članovi NO-a umjesto Renata Markana, Ivana Mihaljuša, Viktora Pintarića, Kristijana Antolovića, Dragutina Hačeka i Dragutina Kontreca.

Dosadašnji predsjednik NO-a FLIBE Jerzy Jacek Papierz postao je novi član Uprave tvrtke koja upravlja lancem Emmezeta, a Jan Jerzy Papierz zamijenio ga je na mjestu u NO-u. Olga Katarzyna Gardulska postala je nova članica NO-a umjesto Beate Adrianne Glinki.

Marijo Vukušić imenovan je novim ravnateljem GRADSKE LJEKARNE ZAGREB umjesto Nadice Jambrek.

Riccardo Zanette imenovan je novim predsjednikom Uprave tvrtke MCZ iz Labina umjesto Stefana Galluccija.

Dosadašnji direktor tvrtke STOCK Mirosław Bogusław Stachowicz preimenovan je u predsjednika Uprave tvrtke, a direktor Dario Čović imenovan je novim članom Uprave. Raj Paul Singh Bal smijenjen je s direktorske pozicije.

E-AQUA tvrtka pripojena je tvrtki ŽIVA VODA u vlasništvu Matije Šimić.

Ivan Ćavar postao je novi suvlasnik i direktor tvrtke INGPRO.

Artur Mužić postao je novi direktor GROSBASKETA umjesto Andreja Gabrijela, Michel Gabrijel smijenjen je s direktorske pozicije, a Romani Bogovič dodijeljena je prokura u tvrtki.

Lovorka Kordej i direktor KLIMATERMA Davor Kordej postali su ovlaštenici na poslovnom udjelu pok. Dragutina Kordeja, koji je bio osnivač i jedini vlasnik.

Ivan Lučić postao je novi član NO-a omiške PEOVICE umjesto Tome Kovačića.

19. travanj 2024 09:46