Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi predsjednik Uprave Vujnovčeve Enna Opskrbe, Vidaković zamijenio Ivezića u Dilju…

19. Listopad 2022.

Zoran Miliša imenovan je predsjednikom Uprave ENNA OPSKRBE – tvrtke u vlasništvu ENERGIJE NATURALIS čiji je vlasnik Pavao Vujnovac. Dosadašnji direktori u tvrtki Antonija Glavaš i Nenad Ukropina imenovani su novim članovima Uprave.

Davor Vidaković postao je novi član Uprave vinkovačkog DILJA umjesto Dražena Ivezića, koji je nedavno napustio i Upravu NEXEA, vlasnika DILJA.

Nad tvrtkom ČELIK RADNICI u vlasništvu BRODOSPLITA proveden je skraćeni stečajni postupak. Postupak je pokrenut 29. kolovoza nakon što je prošle godine u studenome Financijska agencija podnijela prijedlog o otvaranju postupka zbog duga ‘teškog‘ 5,1 milijun kuna. Tvrtka će se izbrisati iz Sudskog registra.

U registru je potvrđena promjena na čelu BELUPA kojom je Hrvoje Čeović postao novi predsjednik Uprave umjesto Hrvoja Kolarića, koji je poziciju napustio nakon deset godina.

Elvir Kajtezović postao je novi član Uprave virovitičke tvrtke HRVATSKI DUHANI umjesto Tonija Martinea Izarda.

Krunoslava Konten imenovana je novom članicom Uprave SYNGENTE AGRO, a Helena Pavačić, Angelos Serris i Natalija Galzina napustili su mjesto članova Uprave.

Dosadašnja predsjednica Uprave TEHNOMONT-BRODOGRADILIŠTA PULA Gordana Deranja imenovana je jedinom članicom Uprave tvrtke, a napustio ju je Sean Lisjak.

Leon Vrbanek preuzeo je vlasnički udio Ivana Vrbaneka u karlovačkoj tvrtki RETA.

Ilija Hinić postao je novi član NO-a BAKROTISKA iz Garešnice umjesto Nikoline Barta.

Oriana Kalčić napustila je vlasničku strukturu labinskog JEDINSTVA. Tvrtka sad ima ukupno 19 suvlasnika.

Jurica Kešina napustio je članstvo u Upravi tvrtke MONS MULTIFIDUS.

Ivana Jurković Piščević imenovana je novom predsjednicom Uprave bjelovarskog KOMUNALCA umjesto Ivana Ivančića.

Na temelju Ugovora o podjeli tvrtka SUSTENTA RAZVOJ I UPRAVLJANJE izvršila je podjelu – odvajanje s preuzimanjem, prijenosom udjela njegove imovine i obveza na tvrtku SUSTENTA SERVICES.

24. travanj 2024 08:34